Lier 2 - Nybyen BK (3-2)

mandag 19. september 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

Det ble ett knepent tap i denne tøffe kampen mot Lier 2, vi prøvde vårt beste, men hadde uflaks på noen steder på banen. Da er det 2 kamper igjen denne uken. KOM IGJEN NYBYEN!

Lier 2 - Nybyen BK 3 (3-2)

Kampfakta

Dato lørdag 20. april 2024
Sted Tranby Stadion
VærforholdOpphold på denne regnfulle dagen
Tilskuere5
Målscorere20 min - Håvard (Ståle) 75 min - Ståle (Ruben A)
LagoppstillingKim, Geir, Burim, Lars Petter, Thusy, Trygve, Ståle, Jan Henrik, Håvard, Bakken, Jochen, Rune.
Beste spillere3p - Kim 2p - Ståle 1p - Rune
KortGult: Burim

Highlights fra 1. omgang

Det startet på værst mulig måte, det tok ikke mer enn par minutter før Lier utnyttet en feil i forsvaret vårt. Vi mistet markering når en Lier spiller fosser frem og kan sette den i mål. 5 min senere så skjer det samme igjen. Vi mister markeringen nok engang og Lier kommer enkelt frem til kassa og kan putte den inn. Det var Lier som kjørte kampen de første minuttene, men etter 2-0 målet dems så senket de sine skuldre og slapp oss litt frem. Vi kom derfor til mer spill i laget og vi begynte å nærme oss sjanser. Og i det 20 min får vi lønn for strevet, vi får slått ballen ut på kanten. Ståle tar med ballen mot dødlinjen og mot 16 meteren, han slår den 45 grader ut til Håvard som kan skru den fint i motsatt hjørne. Dette var forresten Håvard sitt første offisielle Nybyen mål. 2-1 og redusering for oss, 3 min senere så komme Ruben mot keeper, men keeper dytter Ruben A overrende. Straffe til Nybyen. Det er kaptein Geir som tar straffen, men det blir dessverre en dårlig straffe. Og stillingen er fortsatt 2-1 til Lier. Rett før pause så blir det veldig intenst på banen, litt dytting og litt frustrasjon. Ruben A kommer helt alene mot keeper rett før pause, men klarer ikke å sette den i mål. Vi hadde det meste av spillet, siste 10-15 min før pause.

Highlights fra 2. omgang

Rett etter pause får Burim gult kort for en takling, Lier har tatt over spillt igjen. De neste minuttene viser Kim noen fine redninger, det er en periode som det bølger frem og tilbake. Ingen lag kommer til noen store sjanser. I det 70 min begynner ting å skje, Håvard prøver nok en gang å skru den inn i det lengste krysset, men denne gangen vil det seg ikke for han. 5 min senere er det litt klabb og babb i Lier 16 meteren, Ruben kommer til en avslutning, men treffer ikke helt. Det gjør ikke noe fordi til rett sted står Ståle og hæler inn sitt første offisielle Nybyen mål. Fint mål. Rett etter det går Lier i angrep på venstre siden, det blir lagt inn og Kim får ballen mellom kropp og hendene og den havner på bakerste stolpe og der står det jo selvfølgelig en Lier spiller. Etter dette så prøver vi å kjempe til en utligning, men vi kommer ikke noe nærme. Kampen ender med knepent 3-2 tap.

Konklusjon
Til tider spiller vi grei fotball, vil heller snakke om laginnsatsen i dag. Fordi den likte jeg best, folk jobbet opp og ned så lenge de orket. Kim viser noen fantastiske redninger, som holder oss inne i kampen lenge. Kunne fort sluppet inn fler. Samtidlig som vi også kunne scort fler, Ruben A kommer jo alene to ganger mot keeper og Geir brenner som sagt en straffe, men alt i alt en god kamp av oss. Synd vi ikke bare for noe for strevet. Det kommer vel neste kamp.