Marienlyst 2 - Nybyen BK (3-2)

onsdag 21. september 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

Det ble nok ett sviende tap, denne gangen nesten i siste spark på ballen. Etter å ha ledet kampen 0-2, til å rote bort til 3-2. Det var ett skikkelig slag i ansiktet.

Marienlyst 2 - Nybyen BK 3-2 (0-1)

Kampfakta

Dato lørdag 20. april 2024
Sted Fjell stadion
VærforholdOpphold
Tilskuere20
Målscorere30 min - Ståle (Håvard/Trygve) 55 min - Alex (Ehsan)
LagoppstillingKim, Burim, Rune, Lars Petter, Trygve, Thusy, Bakken, Jochen, Anders N, Ståle, Alex, Ruben A, Ehsan, Håvard, John Kristian,
Beste spillere3p - Burim 2p - Ståle 1p - Rune
Kort

Highlights fra 1. omgang

Det startet veldig tamt av begge lag, ingen store sjanser. Ikke før 30 min kom det første målet, innlegg fra midten ca. Går over de fleste havner hos Håvard på bakerste, han skyter men Ståle setter den inn i mål. 0-1 til Nybyen. Etter dette tar vi mer over. Men det skjer ikke stort mer enn det enen målet. En sjansefattig 1 omgang.

Highlights fra 2. omgang

Vi startet best i 2 omgangen, i 55 min så legger Ehsan inn og på bakerste står Alex å pirker inn sin tt første Nybyen mål, 0-2. Ikke mer enn ett par minutter etterpå skyter en MIF spiller fra utenfor 16 meteren, den curler i det lengste hjørnet, helt i stolpe roten. Og Marienlyst har redusert, 1-2. Nok engang noen minutter etterpå glipper det i forsvaret vårt, MIF kommer på venstre siden. Spilleren dems får ballen alene 2-1. MIF spilleren kneer deover keeper og stillingen er 2-2. Dette var ett par slappe minutter av oss. Etter dette blir det veldig aggressiv stemmning på banen, stygge taklinger, unødvendige hands etc.. I løpet av denne omgangen får Rune 3 i tverrleggeren. Utrolig at vi ikke sikrer denne seieren, men istedet så kommer MIF ved nesten fulltid på høyre siden. En spiller skjærer inn fra høyre kommer enkelt forbi 3 spille ink keeper og setter den i det lengste hjørne. 3-2 til MIF 2. Og slik ender kampen.

Konklusjon

Fra å ha ledet 0-2 til å tape 3-2, det var ett slag i trynet. Attpåtil i det siste spille minuttet. Tap nummer to for denne uken er ett faktum. Vi har en kamp til denne uken mot Austad på hjemmebane. Vi har en sterk hjemmestatistikk. Den skal vi fortsette å holde. Det kjipeste i dag, var vel at vi egentlig hadde fortjent poeng nok en gang. Utrolig kjipt, men sånn er fotballen. Vi må bare reise hodet IGJEN!