Nybyen BK - Austad FK (2-2)

fredag 23. september 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

Det som skulle ha hvert en "hatkamp", ble en veldig rolig kamp. Lite sjanser til begge lag. Okey med 2-2, men Nybyen kunne beholdt alle poengene hjemme!

Målscorere50 min - Anders N (straffe) 55 min - Anders N
LagoppstillingKim, Rune, Burim, Lars Petter, Bakken, Trygve, Thusy, Ståle, Anders N, Anders F, Nidhun, Ehsan, Ruben A, Håvard, Alex,
Beste spillere3p - Burim 2p - Trygve 1p - Anders N
KortGult kort: Anders F (tok 2 min fra han gikk inn) Rune

Highlights fra 1. omgang

Første omgang er det ikke mye å si om, vi har to halv sjanser og en skikkelig stor sjanse før pause. Austad har heller ikke mye den omgangen. Det er veldig likt i ballbesittelse. Og det skjer ikke noe spennende.

Highlights fra 2. omgang

I andre omgang starter vi klart best, er farlig frempå i det 50 min Ruben løper nesten i fra forsvaret dems, men blir dyttet og dommer peker på straffe merke. Den tar Anders N og setter den enkelt i mål høyt oppe, keeper går helt feil vei. Etter dette målet er det vi som fortsetter å presse, i det 55 min tar Anders N og går på ett løp. Passerer 3 mann og setter den i lengste hjørne, fin prestasjon av Anders. Etter dette tar Austad litt mer over. I det 75 min ca får Austad frispark 30 m unna 16 meteren. Den blir slått inn og en Austad spiller rager høyest og header den inn til redusering. 2-1! 10 minutter senere, blir det slått en ball igjennom Rune prøver å heade den, men bommer. Dermed kommer en Austad spiller helt alene mot keeper og setter den i lengste hjørne. 2-2! Etter dette makter vi ikke å komme tilbake. Vi prøver, men får det ikke til. Kampen ender 2-2

Konklusjon

Da var helvettes uka over! 1 poeng av 9 mulige, det er ikke bra. Også forrige gang ledet vi 2-0, da også rotet vi bort seieren. Men da satt vi ikke igjen med noen poeng. I dag satte vi igjen med ett stakkarslig poeng. I en kamp der vi hadde de største sjansene. Spesielt i 1 omgang burde vi satt noen. Men denne skuddtreningen vi hadde før denne uka har ikke hjulpet. Det har ikke hvert en morsom uke, men vi har fått en god lærepenge som vi kan ta med oss videre. Kun to kamper igjen av sesongen. Neste er mot Fossen oppe i Kongsberg. Vi får trene til den kampen. Tror gutta har gledet seg til denne helgen i noen dager nå. Tror det er noen bein som trengs å hviles.