Nybyen - Fossen

fredag 17. juni 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

På denne regnfulle dagen så startet kampen elendig for vår del, men det tok seg opp i andre omgang og vi snudde kampen fra 0-2 til 3-2. Det endte med seier for oss altså, etter en sterk opphenting.

Nybyen - Fossen 3-2

Kampfakta

Dato torsdag 25. april 2024
Sted Gulskogen Kunstgress
VærforholdREGN
Tilskuere1
Målscorere70 - Emi (Su)  82 - Anders N (Nidhun)  88 - Anders N (Ruben A)
LagoppstillingBurim, Anders F, Ruben A, Nidhun, Thusy, Anders N, Bakken, Håvard, Lars Petter, Ruben T, Geir, Trygve, Emi
Beste spillere3p Anders N 2p Anders F 1p Su
Kort

Highlights fra 1. omgang

Det startet utrolig dårlig, laget virket veldig tamme. Ingen som tok noe grep, ingenting som funket. Emi hadde en sjanse alene mot keeper, men fikk satt den ved siden av målet. Det var Fossen som scorte det først og andre målet. Vi fikk ikke til noe nesten, det var Fossen som ville mest. Dermed ledet de 2-0 til pause

Highlights fra 2. omgang

Vi tok en ordentlig prat i pausen, og laget virket helt tente. Det var et helt annet lag som gikk på banen. Det var vi som tok over alle hele kampen, Fossen prøvde seg noen ganger, men forsvaret vårt tok for det meste av det de prøvde seg på. I det 70 min våknet Nybyen for alvor, Su sender en fin gjennombruddspasning til Emi og han setter den enkelt i mål, dermed har begynt på jakten etter poeng. Ca 10 minutter senere, legger Nidhun et fint innlegg som treffer Anders N. Og 2-3 min før slutt punkterer han kampen, etter at han får en fin gjennombrudds pasning fra Ruben A. Fossen prøver for tvilet å presse på siste minuttet, men de får ikke noe ut av det. Dermed blir poengene på Gulskogen. Etter en fantastisk snuoperasjon.

Konklusjon

Vi begynner kampen dårlig, rett før Fossen sin andre scoring må Geir ut med strekk. Vi blir seende ut som en gjeng som ikke kan spille fotball i 1 omgang.  I 2 omgang løfter vi oss veldig, vi ligner mer på det Nybyen laget vi har spilt som nesten hele denne sesongen. Nå er det en kamp til også er det sommerferie for fotballen. Håper virkelig at laget bruker den til å bli skadefrie. Fordi nå har vi mange skader i laget. Et annet pluss, nok engang kommer vi sterkt tilbake i andre omgang. Veldig bra, før var det motsatt.