Det ble et knepent tap i kveld mot Graabein, vi kunne fort snudd det til vår favør, men det ville seg ikke for oss i dag...

LagoppstillingKim, Thusy, Trygve, Geir, Daniel, Rune, Ståle, Jochen, Bakken, Håvard, Ehsan, Ruben A, Ruben T, Alex, Nidhun, Anders N
Beste spillere3p - Trygve 2p - Ruben A 1p - Geir
Kort

Highlights fra 1. omgang

Det virket som Graabein kom til oss med tanke på å slå oss på kontringer eller dødballer, for det de visste oss i dag. Var ikke skremmende, men allikevel så tok de med seg poengene til Sætre. Det begynte etter 10 min, Graabein fikk corner, slo den høyt inn keeper prøver å få tak i den, men bommer. Der står det en Graabein spiller å kan pirke den inn med hodet. 0-1 til Graabein. Etter det så prøver vi å komme tilbake, men laget virket ikke akkurat som om det var interresserte til å prøve. Vi prøvde å få til spill, men det ville seg ikke. Ballen gikk veldig frem og tilbake på banehalvdelene, men det ble ingen store sjanser ut av det. Nærmeste vi var i 1 omg var på en corner.

Highlights fra 2. omgang

Etter pausen, så har vi fått spillet vårt opp noen hakk. Vi legger om til 4-4-2 også spiller med 2 spisser, må nesten det når man ligger under 0-2. Desverre så slår det tilbake på oss. Når en Graabein spiller blir spilt igjennom å vår mann roper på offside, og når dommeren ikke blåser offside da så kan Graabein spilleren sette inn 0-2 til dem. Man skal alltid spille til dommeren blåser!! Etter det målet så virker det som laget har gitt litt opp, men plutselig når vi får til litt spill igjen så våkner laget også. I det 75 min så kommer Nidhun på ett nydelig raid på venstre siden. Han kommer til dødlinjen, legger den fint til Ehsan. Som kliner til med engang rett til side for keeper. 1-2 og vi har redusert! Etter dette så våkner laget enda mer og vi kommer til store sjanser. Blant annet Ruben A header den utenfor fra 7 meter ca etter innlegg fra høyre siden. Anders N kommer på løp på venstre side, skjærer innover mot midten og kliner til, men treffer utenfor. Vi prøver å legge om til 3-5-2 de siste minuttene, men vi kommer ikke noe nærmere enn at Håvard kan putte den i mål, men får ett for svakt treff på ballen. Det ender 1-2 til Graabein.

Konklusjon
I 1 omgang så spilte ikke noe bra i det hele tatt, i 2 omgang løfter vi oss til de grader. Desverre så får vi ikke flere mål, selv om vi hadde fortjent det. Graabein hadde ikke mange sjanser akkurat. Det var vel de som de fikk mål ut av. Vi var bare ikke bedre i dag. Vi har oss selv og takke. Vi må bare se fremover! Neste kamp er mot Lier. Vi får satse på revansj der også, vi går alltid for 3 poeng.