Sylling - Nybyen

fredag 12. august 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

I dag møtte vi ett bedre lag, enn forrige gang. Det endte til slutt med 5-1 tap mot tabelleneren Sylling.

Målscorere16 min - Anders N (Str)
LagoppstillingBurim, Anders F, Nidhun, Thusy, Anders N, Håvard, Lars Petter, Niklas, Su, Ehsan, Ruben A, Bakken, Daniel
Beste spillere3p Burim 2p Anders N 1p Ruben A
KortBurim (gult)

Highlights fra 1. omgang

Det begynte veldig bra, det var vi som hadde meste parten av ballen de første 15 min. Vi hadde ett skudd i tverrleggeren fra nidhun etter 8 min, men den ville ikke inn. Etter 16 min dømmer dommeren straffe etter at ballen treffer Sylling spiller på handa. Anders N setter den enkelt i mål. 0-1 til Nybyen. Etter det så kom Sylling mer og mer inn i kampen. Skjedde ikke mye før i det 38 min, da dømmer dommeren for tilbake spill, altså indirekte frispark innen for 16 meter. Keeper tar forsøket, men klarer ikke returen. Da står det 1-1. 5 min senere så kommer Sylling på nok ett besøk ved vår 16 meter. Sylling spilleren dribler forbi noen spillere. I det han gjør det så er visst ballen uten for en halv meter, men dommer ser det ikke, å han kan putte den enkelt i mål. 2-1 til Sylling.

Highlights fra 2. omgang

Etter pausen så virker det som vi ikke orker mer. Vi slår mer og mer lange baller, klarer ikke å spille inne i laget. Og sylling eier mer og mer av ballen. Etter 60 min ca så prater Burim til seg ett gult kort, fordi etter en takling, så får han headet den videre med hodet sitt. Dommer tror han tar den med armen.

Etter 70 min så får Sylling innkast på siden av 16 meteren vår. Han kaster langt og den går gjennom hele forsvaret vårt og en spiller kan sette den enkelt inn 3-1 til Sylling. Etter 77 min så får keeper ett tilbakespill, keeper prøver å lobbe den over tilbake til den spilleren, men det går ikke å Sylling får en gratis sjanse og setter inn dagens fjerde for dem. 4-1 til Sylling. 3 minutter senere (80min) Så får Sylling corner, han slår den inn, keeperen får tak i den men mister ballen, der står selvfølgelig en Sylling spiller og pirker inn slutt resultatet til 5-1. Samme som vi slo dem på vår bane..

Konklusjon

Vi begynner bra, men det holder ikke. Særlig i andre omgang slo vi veldig langt og klarte ikke å spille sammen som ett lag. Det endte med at Sylling fikk gang på gang sjanse til å vinne duellene og sette fart mot oss. Vi må trene mer før neste kamp. Vi skal ha flere poeng..