tirsdag 21. mai 2013 skrevet av: Christopher Sjøgren

Målscorere-
LagoppstillingFredrik, Øystein, mehran, burim, morten, fanuelsen, nordblom, rune, Ilya, sanders, Håvard. benken: bakken, Trygve (minicomeback) og astrit
Beste spillere-
Kort-

I 1. Omgang var det ikke stor forskjell mellom lagene, Vi slapp inn ett mål inn på corner etter 18 minutter. Men Nybyen hadde sin beste omgang hittil denne sesongen. Det var morsomt å se de spille. Selv om vi ikke fikk så mange sjanser på mål.  Nybyen spiller tidvis grei fotball. Men mangler litt de siste 20 meterene og inn til dems mål.

2 omgang begynner også bra. Nybyen fikk en corner som blir svingt innover. Der dukket plutselig Morten opp, men feide den over målet. Hadde vi fått den så hadde det nok blitt en gnist i laget. Men 4. min etter så scorer IBK igjen, og de leder 2-0. Nybyen sleit litt mer i 2 omgangen. 15 min før slutt slipper vi inn nok en dødball. Der vi taper alle dueller som er på den corneren og de pirker den inn. 3-0 til IBK... Ikke nok med det, men 8 minutter før slutt så kommer en IBK spiller på høyre hjørne av 16 meteren og klinker til med ett skikkelig rent treff og i lengste hjørne. Keeper hadde ikke en sjanse. Dermed sto det 4-0 til serielederen.

Etter den 1.omgangen så hadde vi fortjent 1 poeng, men kamper spilles i 90 minutter. Så de vinner fortjent, den siste halvtimen truer vi dem nesten ikke.

Men vi får ta med oss det positive i denne kampen. Og det var den 1 omgangen. Jeg vil se mer av det!