fredag 31. mai 2013 skrevet av: Christopher Sjøgren

MålscorereChristian ( Anders F) Fjell 2 spiller (Christian)
LagoppstillingKim, Burim, Mehran, Morten, Øystein, Rune, Anders F, Anders N, Ilya, Christian, Håvard. Benken: Bakken, Johan
Beste spillere-
Kort-

Nybyen tok ledelsen etterhvert, Fjell ble presset til å gjøre en feil Anders Fanuelsen presset og fikk tak i ballen, han sentret til Christian som satte den bak keeper.

Nybyen hadde god kontroll i 1. omgang, Christian kom på ett raid på venstre side å la inn. Da prøver en fjell spiller å avklarere den, men setter den i sitt eget mål. 2-0 til Nybyen. Ilya har 2 skudd i tverrleggeren. Vi har kanskje 2 sjanser til men klarer ikke å sette dem

I 2.omgang presser Fjell høyere, vi sliter med å komme inn i kampen igjen. Fjell får en redusering i midten av omgangen. Når det gjenstår 3 min igjen av kampen, så kommer Nybyen på en kontring, men vi mister den på midten (skulle ha hvert frispark) Fjell kontrer fort, vi er i ubalanse og de pirker den forbi keeper. 2-2 Ingen lag klarer å få til noe de siste minuttene.

Det ender med 2-2 og ett poeng til hver.