Nybyen er 40 år i dag!

torsdag 12. februar 2015 Skrevet av: Christopher Sjøgren

I dag er altså denne lille klubben 40 år.

Jeg selv har ikke tellingen på hvor mange som har vært innom denne lille klubben, men det er takke være dem at denne klubben har levd i så mange år. Jeg har hørt noen historier fra tidligere år. Om å skaffe et lag på en kveldsrunde på byen før en kamp dag. Deretter med å bli forbauset over at flere møtte opp.

I denne klubben har man alltid tatt vare på nye spillere i klubben, tror de fleste er enige om det. Man har alltid fått en venn i denne klubben.

Jeg personlig håper denne klubben lever i mange år til. Min erfaring med Nybyen er kun vært god, jeg har vært i klubben i 11 år nå. Mye som har skjedd på de årene, alle de tapene i 5 divisjon husker de godt, oppbyggning av nytt lag. Og møte alle de fine menneskene som har vært i denne klubben i min tid.

Det kan sikkert fylles mange bøker om historier i denne klubben. Jeg velger å legge ved noen kommentarer fra vår facebook side som har kommet i dag.

I morgen skal A-laget spille mot Stordammen, vi skal gjøre vårt for å gi klubben en fin bursdagsgave.

Per-Erik Holo:
NBK ble stiftet under navnet Nybyen Bandyklubb og drev med kun det frem til 1978 hvor fotball kom med og navnet ble endret. Samtidig ble bandyen nedlagt, bortsett fra sesongen 84/85 hvor vi spilte i forbindelse med 10-års jubileet. Deretter gikk de fleste bandygutta til Konnerud. Klubben ble ellers stiftet hjemme hos Trond Bardalen som da bodde i Amtm. Bredersgate i Nybyen! Gratulerer med dagen til alle Nybyengutter!

Lasse Løfshus:
Gratulerer med dagen Nybyen - imponerende at klubben runder 40 i dag Takk til alle som har bidratt gjennom maaaange år - blitt kjent med utrolig mange hyggelige folk gjennom årene Kudos til Sjøgren jr. og co som satser på en ny sesong for A-laget. Veteranlaget Nybyen All Star Team har også skumle planer for årets sesong og blir et lag å regne med på tabellen

 

Hvis dere har noe å dele, så legg gjerne igjen en kommentar under her =)

 

HEIA NYBYEN

 
blog comments powered by Disqus