Innsats

Totalvurdering

Referent: Arve

Innledning

Litt masete før kampstart da 3 av våre spiller kommer sekunder før kampstart. Vi kommer ihvertfall ferdig oppvarmet fra bedriftskamp på Solbergbanen.

Highlights fra 1. omgang

Vi henger som vanlig godt med de første 20 minutter av kampen. Vi er på høyde med gjestene hva gjelder banespill og sjanser. De får karret inn det 1. målet i kampen etter godt spill. Vi gir allikevel jernet i dueller, og spiller med iver og glød. Utligningen er høyst fortjent da vi contrer inn en scoring. Lasse sender en crossball til umarkerte Arve som tar med seg ballen noen meter og passer til en fri Danny. Han skyter ballen kontrollert inn i hjørnet. På slutten av omgangen slipper vi gjestene til ved mange anledninger, og det er kun keeper Geir som står i veien for en ren overkjørsel. Allikevel kan de vaske inn 3 mål til før omgangen er over.

Highlights fra 2. omgang

Hva vi blir enige om i pausen er ennå litt uklart. "Alle" hadde meninger om hva som gikk galt. Antakelig var det behov for justeringer over hele linja. Mulig motstanderen hadde lyttet til vår pep-talk i pausen, for de satte inn store ressurser og kom gang på gang mot oss og fyrte løs. Mye løskrutt til tross, de scorer ihvertfall jevnt og trutt. Geir i mål hadde sin fulle hyre med å tackle, og får også til noen nydelige benparader når det stormer som verst. Ser ut til at de nå orker mer enn oss. Bødalsgutta viser seg også faglig sett litt dyktigere enn oss i alle faser av spillet. 3 kjappe mål og vi ligger plutselig under 7-1. De putter noe enkelt ett mål til før vi igjen viser litt effektivitet. Ronny er først ute med et presist innlegg og opprulling fra Tore. Så er det helt på tampen igjen at Danny skyter som en hest sparker. Småspill med Yngve i forkant av dette flotte målet.

Bortelaget greier også det kunststykket å sende ballen stang-inn enda en gang bak Geir. De hadde virkelig stolpene på sin side idag.

Konklusjon

Tøft å henge med 2x30 minutter idag mot et løpssterkt og velspillende lag. Vi greier i perioder å matche dem, med det røynet virkelig på etterhvert som kampen skred fram. Ingen gjør det ekstremt godt, men ingen er under pari heller. Kanskje taper vi bare for et bedre lag?

Vi skal få flere sjanser til å revansjere oss - vær beredt!!

Assist: Tore (1), Yngve (1), Arve (1)
Mål: Danny (2), Ronny (1)