Svelvik - Nybyen (veteran)

tirsdag 13. september 2011 skrevet av: Arve Rönnskär

En morsom kamp på Svlevik kunstgress. To vinnersugne lag og to gavmilde forsvar ga usedvanlig mange mål. Bortimot klubbrekord med 19 mål totalt i kampen. Det beste av alt: 13 av dem til oss!


Sluttresultat: 6-13 (5-4)

     

Kampfakta

Dato onsdag 24. april 2019
Sted Solbakken kunstgress
VærforholdOpphold
Tilskuere2
MålscorereYngve:5 Ronny:3 Gunnar:2 Knut Sverre:1 Arve:1 selvmål:1
LagoppstillingGeir S., Geir F.O.,Tore, Lasse, Erik, Arve,Knut Sverre, Ronny, Gunnar og Yngve
Beste spillereYngve og Geir S. banens 2 beste
KortIngen

Veteran: Svelvik -Nybyen

 

Svelvik

 

Nybyen

6

MÅL

13

-

STRAFFER

-

12

100% SJANSER

20

-

CORNERE

-

-

GULE KORT

-

-

RØDE KORT

-

 

Vurdering

Dårlig

Bra

Underholdning

Sjanser

Kvalitet

Innsats

Totalvurdering

 

Innledning

Begge lag møtte heltente og begge lag ville vinne denne prestisjetunge kampen. Med 10 spillere mor deres 7-8 ble kampen ikke så spennede som den nok burde ha blitt. Svelvikgjengen ble etterhvert meget slitne og orket knapt kjefte på hverandre på slutten...

 

Highlights fra 1. omgang

Mye bra spill av begge lag, og samtidig veldig uorden i rekkene defensivt. Både vi og hjemmelaget får slippe til relativt lett fram mot mål. Det er vi som åpner scoringsorgien med en lekker kombinasjon mellom Yngve og Knut Sverre. Yngve er dyktig når han presist setter ballen forbi deres keeper. Vi presser videre på, men det er hjemmelaget som scorer på sjanser og halvsjanser. Ballen spretter deres vei ved 2-3 anledninger. Ved ett tilfelle markere vi ikke på corner, og de putter altfor enkelt forbi en utmanøvrert Geir. Så er de heldige og scorer noe lett via våre bein og senere vårt hode. Plutselig står det urettferdig nok 5-1 til vertene. Vi kommer som alltid sterkt tilbake med scoringer av Knut Sverre, Gunnar og Yngve, slik at vi går til pause med kun 5-4 underlege.

 

Highlights fra 2. omgang

Fra nå og utover eier vi kampen totalt. Ronny har våknet, og lurer inn utligningen med go'foten. Så henter Arve ballen og fyrer av et markkryper til 5-6. Vi blir litt ivrige og skal punktere kampen, men de balanserer regnskapet til 6-6. Gunnar putter etter kort tid på nytt og Yngve følger på med samme resultat. Sistnevnte hadde en stor dag på jobben, og er overalt på banen med like stort hell foran som bak. Den mannen er i form!

Så et innlegg fra Knut Sverre som ender som et selvmål. Yngve putter 2 mål til i løpet av 3 minutter med god hjelp av Tore. På slutten får Ronny markert seg skikkelig med fine vendinger og lekre skudd fra kloss hold. Vond å stoppe denne mannen når alt stemmer! 

Konklusjon

Alle våre hever seg opp på et mer enn godkjent nivå, særlig når vi trenger det som mest. Å ligge under 5-1 for så å gå opp til ledelse 5-6 er  utrolig sterkt. Hele laget spiller tidvis god fotball ikveld, og vi har minimalt med feilpasninger. Mye av æren for det flotte resultatet skal Geir S. ha som redder skudd fra alle posisjoner. I tillegg er han våkent ute og tar seg av deres spiss på en utmerket måte. Stor kamp av Geir og Yngve som deler banens gigant trofe denne gang. 5 mål av en og samme spiller i Nybyendrakt må være klubbrekord!!!Assist:  Yngve (4), Tore (3), Gunnar (3), Knut Sverre (2) og Arve (1)

Mål:  Yngve (5), Ronny (3), Gunnar (2), Knut Sverre (1), Arve (1) og selvmål (1).

 
blog comments powered by Disqus