Konnerud-Nybyen (veteran)

tirsdag 14. august 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Mange mål og stor underholdning på høylandet denne onsdagskvelden. Konnerud hadde mildt sagt et balletak på oss gjennom store deler av kampen. Artig med god motstand, men det ble etterhvert et altfor stort nederlag å svelge for våre poengvante menn.


Resultat: 11-0 (3-0)

     

Kampfakta

Dato onsdag 24. april 2019
Sted Konnerud Stadion
VærforholdPent
Tilskuere1
MålscorereIngen
LagoppstillingArve, Tore, Ronny, Lasse, Gunnar, Odd Arve, Jan Erik, Yngve
Beste spillereSkal nevnes at Rune Måren var eneste tilskuer og han skal ha kredit for det.
KortIngen

Ingen lett oppgave ventet oss på den beryktede Konnerud Stadion. På forhånd hadde vi skrapet sammen 8 innsatsvillige menn for om mulig å matche Konnerud. Vi starter imidlertid bra med stor prosentandel ballinnehav, og skaper solide sjanser. Passningspillet sitter og det er kun udyktighet foran mål som hindrer oss scoring. Hjemmelaget åpner scoringsballet etter ca 17 minutter med et lekkert trekantspill på deres venstre kant. To ganske kjappe scoringer setter oss litt ut. Like før pause kommer den 3. nettkjenningen noe som føltes blodig urettferdig.

Etter hvilen faller vi mer og mer sammen, idet vi svikter markeringene i og rundt eget straffefelt. I tillegg får løpsvillige Konnerudgutter herje fritt på midten med raske kontringer. Dette skaper mange farlige situajoner, og flere og flere av sjansene deres omsettes i mål. Det virker som om flesteparten av oss tror vi har endret formasjon til kun 2 der bak, men det har vi jo prøvd før - uten særlig hell. Har vi fått en spillertropp uten taktiske egenskaper og kunnskaper om formasjoner? Dette skal banna bein bli tema i kampene framover!

Konklusjon: Vi holder stand med Ronny i de bakre rekker, men går i 2. omgang helt opp i "liminga". En ordentlig keeper hadde også bidratt til et annet kampbilde. Vi satser på disse punktene fram mot neste kamp.

 
blog comments powered by Disqus