Lier-Nybyen (veteran)

tirsdag 29. mai 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Fotballfest igjen da Nybyens gamle gutter valset over Eplegutta på Tranby denne flotte kvelden. Tidvis viser vi feiende fin fotball, og scorer mål på alle vis. Mange av gutta kom da også på scoringslista i denne målrike kampen. Det var til tider det reneste bombardement av Liers keeper.

Resultat: 3-13 (2-6)

Kampfakta

Dato onsdag 24. april 2024
Sted Lier kunstgress
VærforholdOverskyet
Tilskuere2
Målscorere0-1 Ronny; 0-2 Yngve (Lasse); 0-3 Ronny; 0-4 Arve (Yngve); 0-5 Ronny(Arve); 1-5 2-5 Yngve (Tore); 2-6 Tore (Ronny); 2-7 Bent Roar (Jan Erik); 2-8 Arve (Yngve); 2-9 selvmål (Ronny); 3-9 3-10 Ronny(Yngve); 3-11 Yngve (Arve); 3-12 selvmål (Bent Roar); 3-13 Jan Erik (Arild);
LagoppstillingMorten, Lasse, Tore, Bent Roar, Yngve, Jan Erik, Arve, Arild, Ronny
Beste spillereAlle gode idag
KortIngen

Vi gjør kanskje vår beste kamp hittil i år når vi spiller ut Liergutta etter noter på deres eget gress. Mulig dette er klubbrekord i veteransammenheng med 10 flere scorede mål enn motstanderen. Sjelden har vi sett gutta så skuddvillige og energiske foran mål som ikveld. Mye av dette skyldes våre utmerkede angripere i Yngve og Jan Erik, med den store måltyven av oss alle - Ronny - i storform. Hele 4 mål banker han inn før lufta går ut av Maxbo-ballongen. Et stort pluss at også vår "gamle mester" Bent Roar ikke har glemt fotballspillets kunst. Skaper mye forover denne ungkalven fra Grønlia.

Gutta i forsvaret har også stort sett kontroll, og lar Liergutta spille seg til kun et fåtall sjanser. Takk til Tore og Lasse som er våre trofase slitere der bak. Merk dere at selv Morten i buret dirigerer sin tropper nå, dette begynner å smake fisk eller noe .....