Nedre Sigdal-Nybyen (veteran)

tirsdag 22. mai 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Etter en times biltur ankommer våre gutter en flott men noe uvant tett gressmattte. Den skulle vise seg å bli noe tung å løpe på etterhvert i varmen. Det var usedvanlig mange tilskuere på denne forhåndsomtalte kampen. Ingen tvil om at eksotiske Nybyen fra Drammen får folk ut av heimen der oppe....

Resultat: 4-4 (1-2)

Kampfakta

Dato lørdag 20. april 2024
Sted Skatvetmoen
VærforholdPent
Tilskuere100
Målscorere1-0 Ronny (Jan); 2-0 Ronny (Odd Arve); 3-1 Ronny (Jan Erik); 4-4 Yngve (Odd Arve);
LagoppstillingMorten, Tore, Lasse, Gunnar, Jan, Ronny, Odd Arve, Yngve, Jan Erik
Beste spillere
KortIngen

Kan vel trygt si at vi sliter litt med effektiviteten. Denne kampen burde vi ha vunnet klart. Men vi er dessverre ikke alltid like rolige nok foran mål. Leder 2-1 til
pause, gikk så opp til 3-1. Deretter utligner Sigdal to ganger, før et kanonskudd
faktisk fører dem i ledelsen i slutten av 2.omgang. Vi klarer å utligne kvikt. Produserer i tillegg et par veldig gode sjanser til å avgjøre kampen på slutten.
Dessverre ender oppgjøret til slutt 4-4. Morten S. har et par fantastisk gode redninger og
spiller en god kamp - scoringene kunne han ikke gjøre mye med.
Veldig hyggelig å ha Jan N. på laget igjen - han klarte seg bra til tross for at han var borte hele fjorårssesongen.