Nybyen-Konnerud (veteran)

mandag 14. mai 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Masse godt pasningsspill og stor iver etter å komme igang med årets sesong preget gamle Nybyengutter denne kvelden. Allikevel var nervøsiteten til å ta og kjenne på idat vi møter et ubeskrevet blad i veteransammenheng. Positiv opplevelse for oss da vi føler vi har full kontroll matchen igjennom.


Resultat: 9-3 (3-0)

     

Kampfakta

Dato onsdag 24. april 2019
Sted Fjell kunstgress
VærforholdDelvis skyet, noe lav sol.
Tilskuere1
Målscorere3 min - Jan Erik (Odd Arve); 14 min - Odd Arve (Jan Erik ); 22 min - Yngve; 35 min - Knut Sverre; 41 min - Yngve (Tore); 42 min - Yngve (Gunnar); 46 min - Arve; 50 min - Yngve; 57 min - Yngve (Lasse);
LagoppstillingTommy, Tore, Lasse, Gunnar, Arve, Knut Sverre, Odd Arve, Yngve, Jan Erik
Beste spillereYngve - med 5 mål og ellers godt spill.
KortArve - gult kort for usportslig opptreden ifm finte av Hansi.

Først må vi skryte litt av forsvarsrekka med Lasse i spissen for å ha kontroll på alle Konnerud forsøk gjennom store deler av kampen. Kun noen få ganger i 2.omgang  glipper det og derfor får et par av Konnerudgutta sendt ballen i mål. Disse var forøvrig våre "egne" som har konvertert til Konnerud. Morro var dette lell!

Vår eminente og selvsikre Tommy L. hadde som vanlig stø hånd på det meste som kom i hans vei, Scoringen kunne han ikke gjøre noe med. Det må laget som helhet ta på sin kappe. Vår debutant i seriesammneheng Odd Arve viste seg å være et meget nyttig kjøp, og han viste sterke sider både i forsvar og i angrepsfasen. En halvskadet Knut Sverre kjempet så godt han kunne, men stamfoten ble en belasting gjennom hele kampen. Denne mannen alene kunne sikkert ha scort 5 om han hadde beholdt formen/helsen fra noen år tilbake.

Vi er mektig imponert over Yngve som holder koken i samfulle 60 minutter, og setter hele 5 viktige mål. Han er ikke lett for et hvilet som helst forsvar å hanskes med. Skyter fra alle hold og fra alle vinkler denne karen, men fikk også kjeft for ikke å sentre i avgjørende situasjoner foran motstanderens mål!

Også Lasse holder fortsatt godt nivå, og når han i tillegg er konge i lufta, så topper det seg for denne nyinnflytteren fra Askerkanten.

Den evige sliteren der framme er idag også særs viktig for oss, idet han binder opp flere motspillere, og holder godt på ballen til vi andre  får flytta beina i riktig retning. Solid også bak i forsvaret er Jan Erik.

Alle spiller en OK kamp idag, men vi har fortsatt mye å gå på for å nå toppformen. Spennende å se hvordan vi takler neste match....

 

 
blog comments powered by Disqus