Nybyen-Svelvik (veteran)

onsdag 6. juni 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Skarp motstand møtte oss på denne flotte kvelden i Drammen. Lek med så sylskarpt våpen ble skjebnesvangert. Vi blør allerede fra 1. minutt, og får aldri kommet skikkelig igang med vårt eget spill. Det er de velspillende gutta fra Svelvik som styrer kampen inn i sin gate. Trøsten får være at vi blir adskillig bedre i 2. omgang.

Resultat: 3-11 (1-7)

Kampfakta

Dato lørdag 20. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdPent
Tilskuere1
Målscorere19 min - Yngve (Ronny); 32 min - Lasse (Arve); 42 min - Ronny (Gunnar);
LagoppstillingTommy, Tore, Lasse, Gunnar, Arve, Odd Arve, Yngve, Jan Erik, Ronny
Beste spillereTommy
KortIngen

Det blir tidlig konstantert at gjestene kommer med en toppet tropp til dette oppgjøret. De tar kommando fra start, og scorer 4 mål før kvarteret har gått. Vår redusering kommer etter fikst småspill av Ronny foran mål, og gode avslutteregenskaper fra Yngve. Kampen fortsetter med mange målsjanser til Svelvik, og kun en god og våken Tommy forhindrer flere mål. Vi selv har ikke god nok bevegelse hverken i angrep eller forsvar til å holde tritt. 1 - 7 til pause forteller sitt klare språk.

2. omgang starter vi med et mer samlet lag, og klarer å skape mer forover. Samtiig markerer vi bedre bak. Flott mål direkte fra corner, der Lasse styrer ballen i hjørnet. Nå pøser vi på framover, og har mye bedre grep på det spillemessige. To mål vi slipper inn etter 7 og 14 minutter, er av det litt lettere slaget. Dermed er kampen i realiteten avgjort. Dette selv om Ronny er dyktig og rask med ny redusering etter 12 minutter.

Moro å se at vi heiser oss adskillig siste halvdel av kampen, og finner ut at taktikken med høyt press på et så ballsikkert lag ikke fungerer.

Dette skal vi ta med oss inn i neste kamp, med defensiv disiplin og hurtige kontringer. Får håpe ingen av Bødalenspillerne leser dette da....