tirsdag 11. juni 2013 skrevet av: Arve Rönnskär

Ikke mye som stemmer for oss om dagen. På nytt måtte vi se oss slått av gutta fra Kollen som hadde mer energi og orket mer enn oss denne gang. Nå skal vi alle i gang med en real tablettkur!

Dato lørdag 20. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdPent
Tilskuere1
Målscorere02 min : 0-1, 06 min : 0-2, 29 min : 1-2 Tommy; 37 min : 1-3, 38 min : 1-4, 46 min : 1-5, 47 min : 1-6,
LagoppstillingMorten S, Tore, Lasse, Tommy, Per Christian, Knut Sverre, Per Otto, Gunnar, Arve
Beste spillereMorten
KortIngen

Denne kampen hadde i hvertfall skribenten sett fram til, og alt så lyst ut helt fram til kampstart. Det viste seg fort hvilket lag som hadde tatt oppvaming og taktikk mest seriøst. Vi fikk som vanlig en dårlig start, og allerede etter 6 minutter ligger vi under med 2 mål.

At vi reduserer helt på tampen av omgangen var nok fortjent, men straffen var av den litt billige sorten. Pent allikevel av Tommy som setter straffesparket kontant i mål.

I 2. omgang føler vi nok at vi styrer kampen, men bortelaget er stadig frampå og putter på sine kontringer når vi selv er blitt for ivrige og topptunge. I tillegg til horrible personlige feil - ikke minst av undertegnede - må det til slutt gå galt. Vi får selv ikke mer til enn halvgode avslutninger som enten går rett på keeper eller utenfor.

Alt i alt en fortjent seier til Glassverket.