Nybyen-Haukås (veteran)

tirsdag 28. mai 2013 skrevet av: Arve Rönnskär

Det var for vår del en noe tannløs forestilling i egen lekegrind. For første gang i historien tapte vi for klubbnabo Haukås. Det ble mye gi og ta, men gjestene hadde uante krefter da det gjaldt som mest.

Resultat: 2-3 (0-1)

Kampfakta

Dato torsdag 25. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdDelvis opphold
Tilskuere0
Målscorere01 min - 0-1 45 min - 0-2 50 min - 1-2 Lars (Arve); 53 min - 1-3 59 min - 2-3 Lasse (Arve);
LagoppstillingMorten, Lasse, Tore, Arve, Per Christian, Yngve, Lars, Knut Sverre, Bent Roar
Beste spillereMorten
Kort

Surt var det å tape denne kampen som vi følte å ha god kontroll på. Selv om gjestene ledet 0-1 ved pause, så vi ingen fare for at dette kunne ende uten poeng. Kanskje ble vi tatt litt på senga av uvant hardtkjempende Haukåsgutter. Til gjengjeld gadd/orket ikke vi nok til at dette skulle bli seier. Vi styrer kampen og har nok sjanser i begge omganger, men ingen av oss er den vasse målskytten som kreves for å ta hjem slike kamper. Kun 2 scorede mål de siste kampene vitner om dette.