Nybyen-Skoger (veteran)

tirsdag 17. september 2013 skrevet av: Arve Rönnskär

Mange fornøyde Nybyen-spillere etter målrik kamp mot Skoger. En omgang med slapp markering og mål imot ble snudd til stort angrepsspill og målteft blant gutta. Samemobbing til tross...

Resultat: 7-5 (1-4)

Kampfakta

Dato torsdag 25. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdRegn
Tilskuere
Målscorere10 min : 0-1, 12 min : 0-2, 20 min : 1-2, Knut Sverre; 25 min : 1-3, 28 min : 1-4, 40 min : 2-4, Tore; 43 min : 3-4, Knut Sverre (Arve); 44 min : 3-5, 49 min : 4-5, selvmål; 56 min : 5-5, Jan Erik (Per Christian); 58 min : 6-5, Tore; 12 min : 7-5, Knut Sverre (Lars);
LagoppstillingHenning S, Tore, Jan Erik, Per Christian, Knut Sverre, Lars, Bent Roar, Arve
Beste spillereKnut Sverre
Kort

Det startet som tidligere oppgjør med slappe markeringer og lettkjøpte mål imot denne gangen også. Vår nye keeper Henning sto godt, men kunne ikke forhindre 4 baller i mål fra kloss hold. Vi spiller allikevel ikke så aller verst, men får ikke betalt særlig mye for innsatsen. Det skulle bedre seg utover i kampen. Mye takket våre drivkrefter på midten i Knut Sverre og Lars. Til tider herjer de med motstanderne. Moro å se tenningsnivået på Lars som innimellom havner i krangel men motstanderen. Ikke har vi sett Per Christian så sinna før heller, da noen roper ut "jævla same" til nevnte Lars. Dette tolereres ikke av vår hissige Tromsømann. Dermed er gutta i tottene på hverandre en liten stund. Alt roer seg når dommeren tar tak.

På slutten av kampen er det kun ett lag på banen og vi overkjører Skogergutta fullstendig. Herlig angrepsfotball og mange fine mål på slutten gir oss en etterlengtet seier.