Nybyen-Svene (veteran)

fredag 12. september 2014 skrevet av: Arve Rönnskär

God gammel årgang var svært nær poeng i denne spennende kampen mot Svene. Marginene ikke på vær side, så det ble allikevel et knepent tap. Synd vi ikke var fulltallige fra start!

Resultat 5-6 (4-5)

Kampfakta

Dato torsdag 25. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdPent
Tilskuere1
Målscorere4 min - 1-0 Per Otto; 7 min - 1-1 8 min - 1-2 14 min - 1-3 15 min - 1-4 19 min - 2-4 Knut Sverre; 22 min - 2-5 Knut Sverre; 23 min - 3-5 Knut Sverre; 24 min - 4-5 34 min - 5-5 Obed Otto 53 min - 5-6
Lagoppstilling
Beste spillere
Kort

Selv ikke med comback av Nils Petter ble det seier i dette jevne og spennende oppgjøret. Mye bra spill når vi endelig stiller tilnærmet fullt lag (8 mann) etter ca 15 minutters spill. Me fullt oppmøte fra start kunne vi ha unngått å ligge bakpå med 4-1.

Mye rettet seg etthvert som kampen skrider fram, og vi scorer noen nydelig mål. Spesielt målet til Obed på hodet var pent.

Gamle ringreven Per Otto lar seg ikke fornekt og banker inn ledelse allerede etter 4 minutter.

Størst av alle er derimot Knut Sverre som alene er et angrep i seg selv. Han hadde dagen på mange måter, og er som alle tidligere år i form på høsten. Det lover bra for de siste kampene.