Vellykket årsavslutning

fredag 23. oktober 2015 Skrevet av: Lasse Løfshus

Vellykket årsavslutning for gamlegutta ...

Kveldens utvalgte fredag 23.oktober ble Tore, Roger, Gunnar, Erik, Ronny, Vegar, Andre, Nils-Petter og Lasse. Vi startet opp på kontoret til Lasse på ettermiddagen med øl, snacks og bord-curling - blandet med gode historier fra gamle dager - tiden gikk altfor fort. Vi vandret ned til Pigen for å innta et bedre måltid samt benytte oss av gode øl-priser frem til kl.21.00 - det var rutinerte karer jeg var ute med og jeg måtte jobbe hardt for å holde tritt med øl-inntaket denne kvelden - noe som dessverre gikk utover innebandy-trening lørdag morgen.

Kjempegod mat og drikke, hyggelig stemning samt fortjent sprudlevann til herrene som har tjent Nybyen i en mannsalder gjorde dette til vellykket aften.

Premiering ble det også, årets toppscorer ble Andre med 9 mål på totalt 5 spilte kamper (han scoret forøvrig alle 9 målene på to kamper) Diplom, krystallglass og fortjent heder til Andre for hans gode comeback. Håper han får orden på litt dårlige bein så han er klar for ny sesong neste år. Nå satser han først og fremst på Birkebeineren så blir det fotball etter det.

Ronny: 8 mål

Yngve: 6 mål

Jan-Erik: 4 mål

Gunnar: 3 mål

Vegar: 2 mål (+1 flott selvmål)

Otto: 1 mål

Lasse: 1 mål

 

Mange gode kandidater til årets Nybyen-gutt, takk for alle forslag. Ledelsen valgte dog å ta en sjefsavgjørelse og valget falt på Roger Sjøgren denne gangen. Begrunnelse: Flott comeback hvor han spilte alle kampene. Alltid positiv og stilte opp som keeper i et par matcher. Han bidro også til at Andre kom tilbake til Nybyen. Vel fortjent og håper at diplomet henger på veggen og at Nybyen-glasset står på peishylla og ikke i oppvaskmaskinen hos Pigen :) Vi gratulerer :)

 

Kampstatistikk:

Roger og Lasse: 12 kamper

Tore og Gunnar: 11 kamper

Yngve: 9 kamper

Ronny og Jan-Erik: 8 kamper

Terje, Knut-Sverre og Morten: 7 kamper

Vegar og Otto: 6 kamper

Erik, Andre, Håkon: 5 kamper

Henning og Odd-Arve: 3 kamper

Nils-Petter: 2 kamper

 

Takk for en flott sesong alle sammen, vi har klart å stille med nok spillere til alle kamper. Vi kom på en 5.plass og jeg håper vi prøver oss på en ny sesong til - dette ga mersmak :)

 

 

 
blog comments powered by Disqus