tirsdag 22. september 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

Overlegen seier til de suverene seriemestere...

MålscorereYngve (2)
LagoppstillingMorten, Gunnar, Roger, Erik, Yngve, Nils-Petter, Knut-Sverre, Lasse, Tore, Terje
Beste spillere
Kort

Vi klarte å stable på bena et brukbart lag i kveld - mot seriens mest overlegne lag. Vi startet med freidig mot men hjemmelagets kvikke angrepsrekke kjørte hardt på fra start og det sto 1-0 altfor tidlig i kampen - som sedvanlig mot Nybyens tapre menn...vi var med fra start denne gangen og skapte noen sjanser som vi dessverre misbrukte. Det gjorde ikke Birkebeineren som puttet 5 mål før pause. Knut-Sverre, Yngve, Nils-Petter og Terje hadde også sine sjanser men vi klarte ikke å score noen mål før pause. Birkebeineren hadde også en meget god keeper som hadde flere gode redninger i løpet av 1.omgang.

Vi bestemte oss for å ikke rakne helt i 2.omgang - det maktet vi dessverre ikke mot målhungrige Birkebeinere ikveld. Det bølget på med angrep, noen av dem klarte vi å avverge men mange gikk også inn til Mortens store fortvilelse. Men Birkebeineren blottla seg litt utover i 2.omgang og det klarte vi omsider å utnytte. Knut-Sverre gir Yngve en flott pasning som Yngve klarer å presse inn mellom beina på keeper. Vi får nok en mulighet hvor Nils-Petter gir Yngve ballen, han klarer nok en gang å prikke ballen inn mellom beina på keeper. Men når vi teller opp ble det hele 14-2 til Birkebeineren.

Vi gratulerer med overlegent seriemesterskap, ubeseiret og med over 100 mål på kontoen. Det hører med til historien at de trener 3 ganger i uka og har flotte treningsfasiliteter på Årbogen/Trelleborg Arena.

Yngve som fullførte Oslo Maraton på lørdag spiller en god kamp med tanke på at kroppen hans ikke var helt restituert for fotball ennå - veldig bra Yngve!