Haukås - Nybyen All Star (veteran)

tirsdag 18. august 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

Rosenborg har Søderlund, vi har Oldebråten ....


5 - 6

     

Kampfakta

Dato torsdag 23. mars 2023
Sted Marienlyst kunstgress 7'er
VærforholdSOMMER OG SOL
Tilskuere1
MålscorereAndre 4 Ronny 2
LagoppstillingRoger, Gunnar, Tore, Yngve, Ronny, Knut-Sverre, Andre, Vegar, Lasse
Beste spillereAndre
KortIngen

Så var vi i gang igjen, første kamp etter ferien. Oppmøtet så ut til å bli bra men noen forfall rett før kamp gjorde at vi tilslutt stilte med 9 mann til denne kampen. Været kunne vi ikke klage på, ei heller den nye gressmatta på Marienlyst. Alt lå til rette for en stormatch mot gamlehaukene oppi åsen.

Bestefar Sjøgren måtte nok en gang ta på seg hanskene og gjorde det han kunne for å holde Haukås inne i matchen ;-) Veldig sporty å hoppe i mål når Morten ikke kunne stille i dag.

Vi startet opp med flere gode angrep og skudd som ble reddet av en god Haukås keeper i starten. Mot spillets gang scorer Haukås på en kontring og får et litt heldig mål. Vi svarer raskt tilbake som gode lag alltid gjør, Vegar legger en corner som går gjennom hele feltet og Andre har en enkelt jobb med å dytte ballen i mål. Andre har fått opp farta og scorer raskt mål nr. 2 for dagen. Ronny øker enkelt til 3-1 men dessverre så klarer Haukås å redusere rett før pause.

Vi blir enig i pausen om å prøve å spille enklere. Dette klarer vi tidvis i starten og ruller opp flere angrep og Andre scorer etter en kontring hvor vi er 4 mann mot deres keeper. Deretter scorer Ronny et fint mål på skudd som kommer litt overraskende på deres keeper. Haukås utligner nok en gang, men vi har Andre som ikke har glemt sine avslutningsegenskaper denne sommerkvelden, 3-6 og kampen bør være punktert. Men i typisk Nybyen-ånd klarer vi merkelig nok å invitere Haukås inn i kampen igjen og de scorer 2 mål på slutten av kampen og det er nerve igjen. Heldigvis ror vi dette i land - og når sant skal sies så hadde vi utrolig mange store sjanser i kveld som vi ikke klarte å omsette, det har vi ikke råd til når vi møter de store kanonene utover høsten.

Gamle Holo'n tok turen bortom, alltid artig med gamle Nybyen gutter på sidelinja :) Tror ikke spillet vårt imponerte han stort i dag dessverre - vi har mye mer å gå på. Neste kamp er mot Konnerud onsdag 26.august på Fjell stadion.

 
blog comments powered by Disqus