tirsdag 12. mai 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereRonny, Jan-Erik
LagoppstillingMorten, Gunnar, Tore, Jan-Erik, Vegar, Yngve, Ronny, Lasse, Erik, Terje, Otto, Roger
Beste spillereRonny, Morten
KortIngen

Ny kamp, denne gang mot den gamle storheten fra Konnerud med vår tidligere leder Arve Rönnskaer på andre siden. Nybyens tapre menn står på og jobber bra i 1. omgang selv om Konnerud hadde de beste mulighetene. Pauseresultat 2-1 til Konnerud etter en flott scoring i krysset av Ronny i slutten av første omgang.

Yngve får dessverre en strekk og dermed mister vi litt av den kreative kraften på midtbanen. 2.omgang presser Konnerud oss enda høyere i banen og vi sliter med å komme ut av forsvar...de skaper maaaange sjanser men har stilt inn siktet for dårlig denne kvelden heldigvis. Men ikke helt ufortjent ender kampen 4 - 2 til Konnerud. Jan-Erik scorer mål på en knallhard corner som keeper ikke klarer å stoppe.

Gratulerer til Konnerud med seier!

+ Vegar debuterer som Nybyenspiller og viser at han blir viktig for laget

+ Tore B. viser lekenhet med 2 fine hælspark i forsvar så rolig som bare han kan