Nybyen All Star - Birkebeineren (veteran)

tirsdag 9. juni 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

Birkebeinere kjempet ned Nybyen...målorgie på Fjell...


1 - 17

     

Kampfakta

Dato torsdag 28. september 2023
Sted Fjell kunstgress
VærforholdNydelig sommerkveld
Tilskuere2
MålscorereYngve
LagoppstillingHenning, Tore, Gunnar, Roger, Yngve, Lasse, Otto, Erik, Knut-Sverre
Beste spillereIngen Keeper Henning gjør noen utrolige feberredninger
Kort

Topp mot bunn denne fine sommerkvelden på Fjell. Når hjemmelaget i tillegg stiller med redusert tropp måtte det gå den vei høna sparker - Birkebeineren var veldig skytevillige i dag og scoret mange fine mål. De har en solid stall med gode spillere og ga oss en leksjon i effektiv fotball i kveld - blir litt feil å kalle det for en kamp egentlig - de lekte med oss.

Men vi får ta med det positive og det var faktisk brukbart de første 18 minuttene iflg vår tilskuer og tidligere Nybyenkjempe Rune Måren som hadde latt seg lokke av markedsføringen på Facebook samt Løfshus senior -  vi fikk i det minste rett i en ting - målgaranti :)

Vi rullet opp et flott angrep på høyre side hvor Tore B bruker farta si og driblekunster vi ikke trodde han hadde - legger inn en fin stikker til Yngve som enkelt kan styre ballen elegant til side for keeper - da sto det 1 - 2 og det var kamp...resten er nå i historiebøkene - grisebank ble det rett og slett. Birkebeineren trener visstnok 3 ganger i uka - kanskje vi skulle begynne å vurdere å trene litt vi også :)

+ Roger hadde et skikkelig løp fra forsvar opp i angrep hvorpå han får en nydelig langpasning fra Knut-Sverre og han trenger bare å styre ballen i mål. Dessverre så treffer den for høyt på hodet til Roger og ballen går over mål - men bra initiativ Roger :)

+ Henning gjør noen helt fantastiske redninger til stor applaus fra både lagkamerater og motstandere.

+ Kjempeflott vær

 + Vi gleder oss til å møte Skoger i neste kamp

 

 
blog comments powered by Disqus