tirsdag 8. september 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereJan-Erik Gunnar
LagoppstillingHenning, Tore, Gunnar, Jan-Erik, Lasse, Otto, Knut-Sverre, Roger, Håkon, Odd-Arve
Beste spillereGunnar
Kort

Selv med forfall fra 6-7 spillere klarer vi å stille med et slagkraftig lag på 10 mann i kveld. Veldig hyggelig at Håkon er tilbake fra skade (ribbensbrudd) samt at Otto, Knut-Sverre og Odd-Arve kunne stille i kveld. Henning stiller nok en gang opp for oss i mål :)

Vi møter et godt lag som har skumle hensikter i kveld - de kjører på fra start av med mange gode angrep og blir belønnet med 2 raske mål etterhvert. Vi henger ikke helt med  i starten og virker både usikre og gjør vanskelig valg hele tiden. Odd-Arve får en flott pasning fra Knut-Sverre og kunne redusert til 1-2, dessverre sklir ballen av foten og ballen går på utsiden av stanga. Vi har også våre sjanser, Gunnar har et skudd som går i tverrliggeren, Jan-Erik har en flikk som gikk i nettveggen, og både Håkon og Roger har et skudd på mål men likefullt leder Drammen FK 5-0 til pause.

Vi starter 2.omgang mye bedre, er litt mer på hugget og holder følge godt ut i 2.omgang. Jan-Erik scorer en ferdigscoret goal etter fin pasning fra Knut-Sverre. Henning fikk dessverre en lei stempling på foten i 1.omgang og det hemmer han litt utover i 2.omgang. Men han biter tenna sammen og står kampen ut. Etter en god start scorer dessverre Drammen sitt 6 mål. Men vi gir aldri opp og neste gang er det Gunnar sin tur som etter litt frem og tilbake setter ballen i åpent mål. Vi har som vanlig flere sjanser men sliter med å få ballen i mål. Det gjør dessverre ikke Drammen som scorer 3 mål til på slutten.

Vanskelig å peke ut noen banens beste i dag da vi alle var på det jevne men likevel utpeke Gunnar som god i dag, veldig bra offensivt og skaper en del sjanser og scorer mål.

Roger spiller også en bra kamp og er med i angrep ved flere anledninger. Jan-Erik jobber som en slave både i forsvar og i angrep. Sporty å stille opp selv om han er på jobb - kjørte standsmessig fin stor rød brannbil for anledningen.

Takk for kampen til Drammen FK - et spillende godt lag. Nå møter vi serieleder Birkebeineren neste uke på Årbogen - kanskje vi skal følge dommer Karlsen sitt gode råd om at vi starter en time tidligere med litt oppvarming/trening. Vi bruker ofte en omgang på å komme i gang...