Nybyen All Star - Konnerud (veteran)

onsdag 26. august 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

Knepent tap mot Konnerud...


2 - 3

     

Kampfakta

Dato søndag 25. februar 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdRegn
Tilskuere0
MålscorereYngve Gunnar
LagoppstillingHenning, Jan-Erik, Tore, Gunnar, Yngve, Lasse, Andre, Erik, Vegar, Ronny, Roger
Beste spillereJan-Erik *** Yngve ** Laget * Stor laginnsats i dag, mange som spilte en god match
KortIngen

Ny kamp igjen, denne gang mot våre venner fra Konnerud. Vi stiller et slagkraftig lag i kveld, selv om oppmøtet er i seneste laget. Skjerpings folkens!

Konnerud starter i et forrykende tempo og spiller tidvis ball i hatt med oss. De presser oss høyt i banen og vi har problemer med å etablere noe spill i begynnelsen av kampen. Roger starter i mål og holder nullen inntil Henning tar over i buret.

Etter et stort press mot oss scorer Konnerud tilslutt 1-0 på et fint angrep. Mål nr. 2 kommer også relativt raskt fra Konnerud og da ser det ut som vi skal sprekke. Men den gang ei, vi kommer omsider litt igang med spillet vårt og får flyttet oss litt opp på banen.

Vi skaper noen halvsjanser og når vi får et frispark 20 meter fra mål er det ingen tvil hvem som skal ta det, skarpskytter Fevang. Når han lader kanonen kan ballen enten gå rett til himmels eller i mål. Jan-Erik fyrer av en skikkelig kanon som ser ut til å gå rett i mål. Andre klarer så vidt å dukke unna men jaggu klarer keeperen å få slått ballen ut igjen i feltet. Den snapper Yngve opp og setter ballen sikkert i mål. Omgangen ebber ut og jeg synes vi etterhvert har kommet mye mer med i kampen og har fått balanse i laget.

Vi spiller en veldig god 2.omgang og forsvarer oss heroisk mot Konnerud som etterhvert blir mer og mer frustrerte. Vi ligger lavt, satser på overganger og kontringer. Andre er dessverre ikke helt på hugget denne kvelden men på en av kontringene legger han ballen perfekt til Gunnar som scorer et veldig fint må. 2-2 og vi ser muligheten for poeng ikveld, Konnerud presser, vi kjører kontringer og skulle scoret et par mål som kanskje hadde avgjort kampen. Dessverre så klarer Konnerud å score i siste sekund etter assist fra vår kjære gamle oppmann Arve som for kvelden spilte i Nybyen-strømper. Det var ekstra surt at de fikk den scoringen - vi hadde virkelig fortjent minimum 1 poeng i kveld.

Jan-Erik som sliter med et kne spiller en kjempematch, vinner mange dueller, bidrar offensivt med gode pasninger fremover og spiller med stoisk ro. Han telte 3 tunneller i kveld, vet ikke om det var Arve som fikk alle sammen men likevel, det er fotballglede. Nordlandstrompeten Yngve jobbet som en helt og kjeftamentet går i ett, mye vilje i gutten. Generelt var det en kjempeinnsats og vi er flinke til bytte ofte i kveld.

Takk for en fin fotballmatch Konnerud - neste gang tar vi dere :)

 
blog comments powered by Disqus