LagoppstillingMorten, Roger, Tore, Gunnar, Jan-Erik, Knut-Sverre, Nils-Petter, Andre, Haakon, Lasse, Otto, Yngve, Terje
Beste spillereAndre
Kort

Etter bakoversveisen mot Birkebeineren forrige uke var det noen spente Nybyen-gutter som mønstret opp på Skoger gressbane denne flotte tirsdagskvelden. Skoger kom med to gode resultater mot Steinberg og Drammen FK så vi ante en viss uråd...

Og det startet ikke bra da Skoger gikk opp i 1-0 ledelse etter tellefeil i forsvar. Men sakte men sikkert vokste trua på at dette kunne vi klare - vi turte å spille mer langs bakken, fine kombinasjoner og mulighetene kom på løpende bånd. Andre som ikke spilte forrige kamp mot Birkebeieneren, men hadde hadde nylig gjennomført Birkebeinerløpet var skeptisk på egen form -  det var helt unødvendig. Den "gamle" storscoreren fant virkelig veien til nettmaskene i dag og noterte seg for et ekte hat-trick i løpet av første omgang. 1 - 3 til pause var helt fortjent.

2.omgang mistet vi litt av initiativet og det bølget litt frem og tilbake på den lille gressbanen. I løpet av noen korte minutter avgjorde vi kampen fullstendig med to raske mål etter to flotte angrep tatt ut av boka - og hvem sto for målene...det var Andre som ble 5 målscorer i dag:-) Skoger får et trøstemål på slutten men de truer aldri seieren.

Otto har et godt skuddbein og det er synd ikke noen av kanonene går inn dessverre. Morten i buret har noen flotte redninger (som vanlig). Rogern er både høyt og lav i dag, Tore med assist, Jan-Erik med assist, Yngve med assist, husker ikke de andre dessverre...

Fullt fortjent seier, gratulerer alle sammen!