tirsdag 6. september 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereAndre 2 Muharrem Danny Roger (str)
LagoppstillingRoger, Terje, Tore, Muharrem, Nils-Petter, Knut-Sverre, Ronny, Hansi, Lasse, Danny, Andre
Beste spillereAndre Roger Muharrem
Kort

Motstander Glassverket la seg merkelig defensivt mot oss, noe som gjorde at vi fikk komme til mange sjanser i 1.omgang. Det ble en del skudd fra distanse før Andre startet scoringsballet etter en perfekt pasning fra høyreback Terje som stadig ble med i angrep - veldig bra Terje :)

Andre som dessverre har vært plaget med en vond fot trosset smertene denne kvelden i håp om å kunne kjempe om toppscorerpokalen...Det viste seg at han også ble en slags hovmester i kveld da ha hadde assist til Muharrem på mål nr 2 og assist til Danny på mål nr.3 før pause. Knut-Sverre hadde en gylden mulighet til å komme på scoringslista men klarte ikke å få ballen i mål fra veldig kort hold - neste gang Knut-Sverre :)

0-3 til pause og relativt god kontroll bak. Glassverket hadde en kjempesjanse men Hansi ofret seg foran mål og tok en for laget og sørget for at ballen ble stoppet av hans robuste alpinistlår og vi fikk måket ballen vekk.

2.omgang ble litt mer åpen men vi hadde flere sjanser. Andre scorer sitt andre mål for kvelden, noe som kvalifiserer til årets mål. Klinker ballen i krysset etter et perfekt forarbeid av Ronny som legger ballen ut til Andre.

Lasse får et flott innlegg fra Danny og prøver å styre ballen i mål men treffer keeperen. Terje får et par gode muligheter uten at vi klarer å få ballen i mål.

På slutten av kampen har gutta på topp flott samspill hvorpå Glassverket tyr til ufine midler og legger Andre i bakken - straffespark til oss. Andre hadde håpet å ta den men Sjøgren senior er allerede halvveis over banen i det Andre får reist seg opp. Keeper Roger scorer et perfekt straffespark og 0-5 til Nybyen. Roger avverger en stor mulighet til hjemmelaget på tampen av matchen så dette var en fjær i hatten til oss alle - ikke mangen kampene vi har holdt nullen. Topp stemning i laget, Jan-Erik tok turen denne vindfulle høstkvelden og han var meget imponert. Vi fikk nok en gang hyggelige tilbakemeldinger fra motstanderlaget, de synes vi vant veldig fortjent.

Neste tirsdag har vi lokaloppgjør mot Haukås på Fjell stadion samt hengekampen mot Åssiden neste torsdag.