tirsdag 7. juni 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereRonny 3 Danny 1 Vegar 1
LagoppstillingRoger, Tore, Hans-Erik, Jan-Erik, Nils-Petter, Knut-Sverre, Ronny, Erik, Gunnar, Muharrem, Haakon, Vegar, Danny, Lasse
Beste spillereKnut-Sverre Ronny Roger
KortIngen

I utgangspunktet var vi 16 mann påmeldt til kamp i kveld men to forfall rett i forkant av kampen gjorde at vi ble 14 mann som fikk gleden av å kapre nok en 3 poenger i lokalderbyet mot Haukås. Evigunge Rune Måren gledet seg stort til denne kampen og innrømmet at det kriblet litt i føttene denne fine sommerkvelden...værer vi et lite comeback fra vår gamle storscorer...

Haukås startet med høyt press på oss og vi fikk faktisk en i fleisen etter en corner veldig tidlig i kampen. Ballen gikk rett inn i feltet til en umarkert Haukås spiller som setter ballen sikkert i mål. Men vi jobber oss inn i kampen og kommer til flere gode forsøk av både Ronny, Danny og Knut-Sverre. Ca. 17 minutter ut i kampen får Ronny en flott stikker av Knut-Sverre som sikkert setter ballen til side for keeper. Flott spill og scoring!

Knut-Sverre viser seg å bli den store servitøren ikveld og serverer Danny et innlegg hvor han blir hengende noen sekunder i lufta før han header ballen elegant nede ved stolperota og i mål - nok en flott scoring og fremspill! 1 -2 til pause.

Ronny scorer vårt tredje mål etter at Vegar har forsert på høyresiden og lagt inn foran mål, iflg Vegar får Ronny ei tå på den ballen - gode busser disse gutta fra Svelvik :)

Vegar kommer sterkt tilbake og får et velfortjent mål etter en corner, han får en herlig treff på ballen som elegant går i en fin bue over alt og alle og i mål.

Ronny får sitt andre hattrick på rad da han scorer vårt 5 og siste må for kvelden etter en fin pasning fra Vegar, flott samspill fra guttetrenerne i Svelvik.

Haukås utligner på slutten til 2-5 og kampen ender tilslutt 2 - 5 til Nybyen.

Veldig fornøyd med måten laget håndterer byttene på denne gangen, med så mange spillere klarer vi å få til dette på en fornuftig måte. Tidvis spiller vi god fotball selv om vi fortsatt har mye å gå på. Hyggelig at Gunnar er tilbake etter et langt skadefravær.

Kveldens spillere: Knut-Sverre, Ronny, Roger og resten av gjengen.

Neste kamp er tirsdag 14.juni hjemme mot Lier!