tirsdag 20. september 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereAndre x 3 Ronny Muharrem
LagoppstillingRoger, Hansi, Lasse, Gunnar, Ronny, Nils-Petter, Andre, Muharrem, Tore, Knut-Sverre, Haakon, Danny
Beste spillere
Kort

I kveld var det mye som ikke stemte og det ga seg utslag i litt for enkle feil som ble straffet med mål i mot oss.  Lier gikk tidlig opp i 1-0 ledelse. Andre får flott pasning av Haakon som raskt utligner til 1-1.

Tore tar et frispark som Ronny tar ned perfekt, vender om og banker ballen i mål, 1-2 til Nybyen.

Lier utligner denne gangen raskt tilbake, 2-2 etter at flere av Nybyens spillere er opptatt med å krangle med dommeren...det utnytter Lier.

Andre snapper deretter opp en dårlig pasning i Liers forsvar og sørger for 2-3 til oss.

Nok en gang klarer Lier å presse oss tilbake og får inn et mål etter en corner, 3-3.

Andre noterer seg for sitt 3 hattrick denne sesongen i det han setter ballen i mål etter en fin pasning fra Knut-Sverre, 3 -4 til Nybyen som også blir pauseresultatet.

I 2.omgang blir det kun Muharrem som klarer å få ballen i mål etter at han snapper opp en ball som kommer ut i feltet. Han bredsider ballen nydelig nede ved stolperota, 3 - 5 til Nybyen.

Dessverre så klarer vi ikke å omsette flere av våre sjanser, det gjør Lier som dessverre klarer å score to ganger til før kampen er over. Danny hadde et skudd som gikk i tverrliggeren, den hadde fortjent å gå inn.

Det er ingen tvil om at Lier hadde mobilisert til denne kampen, de var veldig løpssterke, hadde flere raske og tekniske spillere og gjorde det ekstra vanskelig for oss. Samtidig virket vi veldig upresise ikveld, ballmottakene var ikke alltid like gode, vi gikk litt sure og klagde på medspillere - one of these days rett og slett. Håper vi klarer å reise kjerringa når vi møter Nordre Sande neste tirsdag - vi må virkelig steppe opp noen hakk fra kveldens forestilling.