LagoppstillingHaakon, Tore, Jo-Are, Gunnar, Nils-Petter, Terje, Yngve, Muharrem, Erik, Lasse, Hans-Erik
Beste spillereHaakon Nils-Petter Muharrem Jo-Are
KortIngen

Nybyens utvalgte denne varme sommerkvelden klarte å slå gutta fra Lier med knepen margin. Men selv på en middelmådig dag er det sterkt å stå i mot presset fra Lier og ta 3 nye poeng som gjør at vi fortsatt er ubeseiret sammen med Åssiden.

Gledelig comeback fra Jo-Are som har spilt for både Nybyen og Lier. Han gjorde en solid jobb i midtforsvaret og vi kommer til å få god nytte av Jo-Are utover sesongen.

1.omgangen var vår beste omgang hvor vi flere ganger var frempå ved flere anledninger. Nils-Petter utnytter en dårlig avklaring av Lier og smeller ballen i mål med et pent skudd.

Tore stikker en lur pasning direkte fra frispark til Yngve som sikkert setter ballen i mål og 2-0 til Nybyen. Yngve får også en flott pasning fra Jo-Are men han hælsparker ballen til side for mål. Muharrem har flere gode muligheter og Terje har en som går i sideveggen.

Jeg nevnte noe om keeperkrise før kampen men det utsagnet trekker jeg tilbake. Vi har keepere i fleng og denne gangen tok Haakon utfordringen på strak arm. Han hadde god kontroll bakover og dirigerte forsvaret med god kommunikasjon. 2-0 til pause.

I 2.omgang blir vi presset mer bakover og Lier står høyt i banen. Det resulterer i mange farlige situasjoner og de har mange skudd mot mål. Heldigvis går de fleste skuddene over eller så avverger Haakon mesterlig - man of the match selv om han er litt uheldig på 2-1 scoringen til Lier hvor han blir lurt av spretten på ballen. Vi klarer heldigvis å svare og Jo-Are sender en flott pasning oppover langs linja til Nils-Petter som elegant vipper ballen forbi en forsvarsspiller til en helt umarkert Muharrem som alene med keeper gjør ingen feil, 3-1. Vi har nå en god periode hvor vi er nære på flere ganger både fra Hansi og Terje - vi burde strengt tatt hatt mange flere scoringer i dag. Lier presser oss lenger og lenger bakover i slutten av 2.omgang og får til slutt belønning for strevet og scorer dessverre litt enkelt 3-2 målet. Kampen ebber ut og vi vinner igjen - herlig lagmoral!

Kampens spillere: Haakon, Nils-Petter, Muharrem, Jo-Are og selvfølgelig oss andre.