torsdag 18. mai 2017 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorerePål (Nils-Petter), Ronny (Pål), André (Vegar)
LagoppstillingRoger, Nils-Petter, Lasse, Jan-Erik, Muharrem, Pål, André, Haakon, Tore, Hansi, Vegar, Yngve, Ronny
Beste spillere
Kort

Vi stilte mannsterke denne kvelden og hadde et håp om å vinne en fotballkamp igjen. Vi startet veldig bra da Pål "driblet" seg gjennom hele Haukås og satte ballen sikkert i mål utagbart for keeper...det må ha vært en av tidenes raskeste scoringer. Nå var i gang tenkte vi...men etter scoringen klarte vi ikke å omsette alle sjansene vi produserte utover i 1.omgang - for det manglet ikke på sjanser, snarere hvordan vi skulle putte ballen i mål. Med andre ord kunne vi punktert kampen i 1. omgang men slik gikk det ikke. Ledelse 0-1 til Nybyen ved pause.

2.omgang ble veldig merkelig og selv om vi fortsatte å produsere sjanser inviterte vi Haukås mer og mer inn i kampen. Men Hansi spiller etterhvert ballen til Pål som legger en fin stikker til Ronny som igjen sikkert setter ballen i mål til side for keeper og vi leder 0-2. Her bør vi punktere kampen men den gang ei. En høy ball fra Haukås sendes inn i feltet og Roger går i bakken etter en duell med en Haukås spiller. Ballen går i mål men Roger hadde forventet frispark i den situasjonen som han dessverre ikke får. 1-2. Så scorer Haukås like etter på en corner hvor en umarkert Haukås spiller får heade ballen i mål, 2-2. 3-2 kommer også på en corner og umarkert spiller??

Men denne kvelden vil det seg ikke for oss dessverre, Haukås får mer og mer tro på at dette kan gå og scorer to raske mål til. 4 min igjen utligner vi etter en corner fra Vegar. André får æren av å pynte på resultatet til 5-3 men kampen ebber ut til en noe overraskende seier til Haukås. De sa etter kampen at de hadde håpet på uavgjort og ble veldig overrasket at de klarte å slå oss. Fotballkamper handler om å score flere mål enn motstanderen og det klarte de denne gangen, gratulerer til Haukås.

Vi må gå i oss selv gutter, dette var ikke bra men nye muligheter venter neste tirsdag hjemme mot Stoppen.