LagoppstillingJohan, Gunnar, Henning, Roger, Nils-Petter, Muharrem, Ronny, André, Tore, Hansi, Terje, Lasse, Erik
Beste spillereMan of the match
Kort

Tirsdag 12. september kl.20 på Fjell kunstgress.

Nybyen viste seg nok en gang som det høstlaget vi er denne høstkvelden mot laget som lå på andreplass, Nordre Sande. Vi tapte 6-4 borte før sommeren, denne gangen var det vi som dro i land en 6-4 seier.

Vi åpner kampen veldig bra og har god balanse i rekkene. Henning styrer den bakre treer med stoisk ro og overblikk. I motsetning til tidligere matcher er det vi som scorer det første målet denne gangen. Tore tar turen opp på en corner i det 11.minutt. Nils-Petter legger den perfekt på hodet til Tore som kaster seg frem foran forsvarsspilleren og setter ballen kontant i mål - kongescoring av mr.Nybyen og 1-0.

Så er det Terje som får ballen på sin venstre back posisjon, han stormer oppover og prøver å legge ballen frem til Muharrem. På en utrolig merkelig måte går ballen mellom beina på forsvarsspiller, bort i stanga i den lengste hjørnet for keeper, keeper prøver å slå ballen ut men ballen er over streken og 2-0 til Nybyen (flaks Terje..?)

Så i det 19.minutt bryter Henning et angrep og setter fart fremover, får lagt ballen nydelig til en fremadstormende André som setter ballen sikkert i mål, et nydelig spillemål tatt ut av læreboka, 3-0 til Nybyen - for en start.

Så er vi uheldig med en avklaring i forsvar i det 25.minutt som Nordre Sande utnytter og utligner til 3-1 som også blir pauseresultatet.

Johan har en kjemperedning etter et kanonskudd fra en Nordre Sandespiller som får perfekt treff på ballen og går som en kanonkule mot mål - kjemperedning.

Dette var nok en av våre beste omganger vi har spilt i år. Pasninger og mottak sitter.

2.omgang starter med et større press fra Nordre Sande. Dette resulterer i utligninger i det 5. og 10.minutt  ut i 2.omgang. Det ene scorer de på et frispark, det andre er også et resultat av dårlig klarering i forsvaret.

Men vi har også mange gode sjanser som vi dessverre ikke klarer å omsette i mål. André sikter på toppscorertittel i år og har ikke lyst til å tape denne kampen. Han vinner ballen på midten på egen hånd og setter ballen nydelig i mål for en sjanseløs keeper og 4-3 ledelse. Ronny øker deretter 3.min senere til 5-3 etter en fin pasning fra Henning.

Nordre Sande svarer nok en gang og redusererer til 5-4 før André nok en gang tar ansvar, vinner enda en ball i motstanders forsvarsfelt og prikker inn sin 3 scoring for kvelden.

Seier 6-4 mot et godt lag, det kan vi være stolte av. Til og med dommer Karlsen mente at det er lenge siden han har sett oss spille så bra fotball.