LagoppstillingRoger, Gunnar, Tore, Hansi, Muharrem, Nils-Petter, Pål, Erik, Haakon, André, Lasse
Beste spillere
Kort

Så var vi i gang igjen - seriestart på hjemmebane mot de gamle sliterne fra Skoger. Det skulle vise seg at vårt treningsgrunnlag ikke var godt nok mot sultne Skogerkarene som har trent i hele vinter.

Selv ikke med en optimistisk og like blid Roger ikledd ny keeperdrakt hjalp denne kvelden. Han hadde flere gode redninger i kampen men det holdt ikke. Det skal sies at vi hadde de fleste sjansene og kunne på mange måter kanskje avgjort kampen etter 1. omgang.

Pål har en nydelig stikker gjennom til André som dessverre ikke klarer å overliste Skogers gode keeper denne kvelden. Lasse får en kjempemulighet etter godt forarbeid av André men istedetfor å klemme til på direkten prøver å finte ut keeperen går skuddet rett i kroppen på målmannen dessverre.

Tore får skikkelig treff på hodet etter corner fra Nils-Petter og undertegnede ser ballen på vei mot mål, men der kaster Skogerkeeperen seg ut i et tigersprang og får slått ballen ut til corner igjen. Tore får en ny sjanse men treffer ikke like godt denne gangen dessverre.

Vi har også noen fine overganger på slutten av 1.omgang men vi blir litt for upresise og skaper heller kontringer mot oss som vi heldigvis klarer å avverge.

Skoger scorer på corner rett før pause dessverre.

2. omgang starter med 2 raske scoringer til Skoger, vi henger ikke helt med i denne perioden av kampen. Etter hvert kommer vi oss litt mer oppover på banen og Hansi er på full fart forover, får dratt ballen med seg og fyrer av et drømmeskudd som går som et prosjektil klint inn i krysset, det smakte godt og det er fortsatt håp. Men vi kløner det til for oss selv og Skoger får et heldig mål etter litt klabb og babb i forsvaret, selvmål og de øker til 1-4.

Tore kommer oppover på banen og sender en nydelig pasning gjennom til André som på enkelt vis setter ballen sikkert i mål, 2-4. "Så enkelt kan det gjøres" roper André ut i frustrasjon (han viser til spillet) - han har mye rett i det. Vi var rett og slett for dårlige og upresise i pasningspillet vårt, virket usikre i mange situasjoner og ikke bestemte nok. Dessverre så klarer vi aldri å komme tilbake og Skoger øker til 2-5 på slutten av kampen. Vi kan bedre og har mye å gå på så det får være en fattig trøst - det kan bare gå en vei, vi gir oss aldri.