Sesongen er avsluttet - takk for i år!

fredag 12. oktober 2018 Skrevet av: Lasse Løfshus

Avsluttet med stil, høyt lydnivå under årets avslutning...

Årets siste samling ble foretatt på ærverdige Lizzis fredag 12.oktober, 14 mann stilte opp for en hyggelig avslutning på sesongen. Vi endte på den sure 4.plassen tilslutt men alt i alt ser vi tilbake på en fin sesong i en jevnspilt serie. Vi gratulerer Lier med seriemesterskapet og opprykk til 1.divisjon (det hører med til historien at vi slo dem 2 av 3 kamper i år...). Vi ble nest mest scorende lag med 63 scoringer og vi fikk 24 poeng tilslutt. (7-3-5) Med litt bedre uttelling og noen unødvendige poengtap ville vi vært helt i toppen....vi tar opprykket neste år!

Vi koste oss med god pizza og uforsvarlige mengder med øl (takk og lov at vi hadde et eget avlukke i restauranten...;-) )

Premiedryss ble det også tid til og brødrene Oldebråten gjorde nesten reint bord denne gangen.

Årets servitør (ass-prisen): Kim Oldebråten (8 assists og 9 mål på 14 kamper). Gratulerer!

Årets toppscorer: André Oldebråten (30 mål og 6 assists på 13 kamper)

Årets spiller: André Oldebråten (Kjempesesong, scorte 6 mål i en kamp, 4 mål i 3 kamper og 3 mål i en kamp. Han scorte mål i alle 13 kampene han spilte) Gratulerer!

Årets spiller II og comeback: Lasse Kvam (Tok sporty på seg hanskene igjen og stilte opp når Nybyen trengte det som mest. 11 kamper ble det og du verden for noen redninger den gutten vartet opp med, uredd og god. Viktig brikke denne sesongen) Gratulerer!

Knut-Sverre fikk premie for sin flotte prestasjon mot Lier der han vartet opp med 4 mål og bidro til sterk borteseier mot Lier med et litt redusert lag. Gratulerer.

Årets trøstepris til Vegar som dessverre kun fikk med seg 20 min før sesongen var over samt Ronny som var litt uheldig på sin første el-sykkeltur i høst. Godt å se at gutta er på beina igjen.

Årets Nybyen-gutt! Det ble ingen ringere enn mr.Nybyen himself, Tore Bekkestad. Hedres for lang og tro tjeneste for NBK, avslappet og fin type, positiv og holder fortsatt koken etter "100" år - er den med desidert flest kamper for Nybyen Ballklubb, ever! Han tar en ny sesong kunne han meddele - vi gleder oss og gratulerer.

Det ble en hyggelig kveld og noen av gutta forsvant videre ut i Drammen for å sjekke forholdene mens vi andre dro lystig hjem og fikk med oss siste del av Idol ;)

Takk for i år!

 
blog comments powered by Disqus