LagoppstillingKnut-Sverre, Arne, Tore, Muharrem, Hansi, Nils-Petter, Andre, Ole, Gunnar, Lasse, Kim, Ronny
Beste spillereMuharrem Knut-Sverre
Kort

Tirsdag 29.mai 2018 kl.20

Det ble dessverre bare uavgjort denne varme sommerkvelden på Åskollen mot Glassverket. Vi hadde et håp om at ta 3 poeng men måtte nøye oss med 1 poeng.

I mangel av keeper stilte Knut-Sverre sporty opp i mål, selv med dårlig kne. Han gjorde en meget god kamp og stoppet nesten alt som kom av skudd og angrep.

Muharrem gjør en kjempejobb på midten, står på og løper hele tiden, god defensiv.

Vi kjører egentlig over Glassverket i 1.omgang men klarer aldri å overliste motstanderen, en god hjemmekeeper og unøyaktighet for oss gjør at vi går til pause med 0-0.

Glassverket scorer omtrent med en  gang fløyta går i 2.omgang. Vi rister av oss sjokket og kommer tilbake med et flott angrep. Andre får ballen rett ved mål men klarer ikke å prikke på første forsøk, men etter et lite dribleshow kommer han løs fra forsvarer og scorer et fint mål.

Så vinner Lasse en duell på midten som Kim raskt plukker opp, sender en pasning til storebror Andre som scorer sitt andre mål etter å ha rundet keeper elegant.

Glassverket utligner dessverre nok en gang til 2-2. Det blir et kjør mot slutten men vi våkner dessverre for sent og kamper ebber ut til uavgjort. Neste gang tar vi dem :)

Bildet av vår nye spiller fra Åssiden, Arne Skogen - han har et herlig vinnervilje, pågangsmot samt god pasningsfot.