Haukås xx - Nybyen All Star Team (veteran)

tirsdag 8. mai 2018 skrevet av: Lasse Løfshus

Fomlete seriestart...


2 - 2 (2 - 2)

     

Kampfakta

Dato torsdag 18. april 2024
Sted Marienlyst kunstgress
VærforholdPent vær
Tilskuere6
MålscorereAndre (Hansi) Ronny
LagoppstillingLasse K., Ole, Tore, Henning, Muharrem, Hansi, Andre, Arne, Lasse L., Vegar, Knut-Sverre, Erik, Ronny
Beste spillereLasse K.
Kort

08.05.2018

Det ble en litt fomlete start for Nybyen i sesongpremieren mot Haukås tirsdag 8.mai. Noen vil nok si at dette er i helt typisk Nybyen-ånd...vi må spille oss i form da treningsgrunnlaget helt klart kunne vært bedre.

Men vi stiller mannsterke med 13 spillesugne karer, deriblant to nye ansikter som kommer fra Åssiden, Ole Selnes og Arne Skogen - de ønskes hjertelig velkommen til Nybyen.

Vi har dessuten klart å hente tilbake en gammel sirkusartist i mål, legenden Lasse Kvam som sporty tok på seg keeperhanskene igjen. Og det med bravur, desidert vår beste mann som varter opp med flere gode benparader som sørger for at det ikke blir tap i vår første kamp.

Vi har som vanlig mye å gå på selv om vi spiller en god 1. omgang hvor vi har det meste av spillet. Kondisjonen, samhandlingen og taktikken kan bli mye bedre - ny sjanse allerede onsdag 16.mai hjemme mot Lier.

Vegar ble dessverre skadet under kampen, pådro seg en vridning i foten og sendte red. en bilde av foten dagen derpå..., håper Reka er raskt tilbake igjen!

Gledelig med tilskuere på kampen, Per Erik Holo, Jan-Erik Fevang, Yngve Jenssen og Kim Oldebråten stilte sporty opp og backet opp gutta.

Målscorere ble (som vanlig) Andre (Hansi ass.) og Ronny.

Banens beste: Lasse Kvam

 
blog comments powered by Disqus