Fantastisk laginnsats ga seier til gamlegutta fra Nybyen!

LagoppstillingLasse K., Ole, Tore, Nils-Petter, Hansi, Gunnar, Kim, Erik, Knut-Sverre, Muharrem, Lasse
Beste spillereKnut-Sverre Lasse K. Muharrem +++++
KortMuharrem

Tirsdag 19. juni 2018

Siste kamp før ferien, 11 barske karer stiller opp mot Lier som ligger på en solid 2.plass i serien. Mange skader i laget, men vi har en stor og god stall.

1.omgang starter bra men vi får en i sekken relativt raskt dessverre. Vi lar oss ikke skremme og Nils-Petter fyrer av en kanon som går i tverrliggeren.

Så kommer Gunnar på venstre side, sender en lang pasning til Knut-Sverre som hælsparker ballen i mål. 1-1.

Vi er i en god fase og kampen bølger frem og tilbake. Hansi får lagt en ball til Kim som scorer et flott mål, 1-2 til oss.

Hansi kommer til en kjempesjanse men får ikke satt ballen i mål. Lasse K. står nok en knallmatch, du verden for noen redninger den mannen har, Bugge når han ikke til anklene en gang.

Knut-Sverre scorer et nydelig mål da han lobber ballen over keeper etter en retur og 1-3 til Nybyen.

Det blir pauseresultatet.

2. omgang kjører Lier opp tempo i pasningspillet sitt og vi henger en periode ikke med. Flere personlige feil gjør at Lier reduserer både en og to ganger til 3-3. Vi biter tenna sammen, jobber helhjerta for hverandre, måker ballen ut når vi kan og forsvarer oss godt. Lasse K. rydder unna i mål og tilslutt er det Nybyen som får en sjanse. Hansi med pasning til vår store tanks på topp, Knut-Sverre som setter nok en ball i nota, 3-4.

Så er det Ole sin tur, vinner en ball på siden og får lagt den opp til Kim som kriger ballen i mål. 3-5. Selv om Lier kjører på med driblesterker spillere klarer vi demme opp og får avklart de fleste sjansene.

Det åpner seg selvfølgelig rom for oss og Muharrem vinner en ball på midten og får sendt den videre til Knut-Sverre som setter sitt 4. mål for kvelden - for en match av Knut Sverre :)

Sluttresultatet blir 3-6 til oss, en heroisk innsats mot en vanskelig motstander. I'm so proud :)