Nordre Sande - Nybyen All Star Team (veteran)

tirsdag 28. august 2018 skrevet av: Lasse Løfshus

Nybyen et lite hårstrå fra sterk borteseier...


1 - 1 (0 - 0)

     

Kampfakta

Dato torsdag 30. mai 2024
Sted Nordre Sande kunstgress
VærforholdOppholdsvær
Tilskuere5
MålscorereAndré
LagoppstillingLasse K, Tore, Ole, Muharrem, Nils Petter, Kim, André, Gunnar, Erik, Ronny, Lasse
Beste spillereMuharrem*** André ** Lasse K. **
Kort

Tirsdag 28.aug 2018

Nybyen sliter med mange småskader i laget, derfor er det betryggende å ha en stor stall når skader oppstår. Vi ble 11 mann denne kvelden, bortekamp mot den suverene serieleder Nordre Sande i flombelysning på Klevjerhagan.

Kampen starter relativt rolig fra begge lag, noen skudd og småsjanser på begge sider. Vi spiller med en 3'er bak og det viser seg å være en god oppskrift. Vi får avverget det meste som Nordre Sande varter opp med og de må skyte mye fra distanse.

Gunnar har en gyllen mulighet til å score på blank kasse men dessverre så går ikke ballen i mål. Lasse står nok en kjempekamp og har noen flotte feberredninger i 1.omgang. Muharrem takler så det lukter svidd og gjør en sterk jobb i forsvar sammen med Tore og Ole.

0-0 til pause er ikke dagligdags.

2.omgang fortsatt litt som første men Nordre Sande trykker litt mer på, vi satser på en del kontringer men vi er for upresise foran mål og med pasningsspillet. Både Ronny og Andre har gode muligheter men keeperen til Nordre Sande gjør en veldig god jobb i mål.

4 min før slutt tar André ansvar selv, vinner ballen tilbake på midten, forserer et par spillere og klinker ballen omsider utagbart for keeper og i mål - en deilig scoring. Vi tør nesten ikke tenke tanken på at vi skal klare å ro dette i land...

Så får Nordre Sande sin eminente midtbanespiller veldig mye rom og klinker til med et lykketreff, ballen går i en bue over en litt uheldig Lasse som sklir på stambeinet i det ballen kommer - i mål og utligning :/ Det var veldig ergerlig, men kampen ebber ut og det blir poengdeling. Det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde fått alle 3 poengene, gutta gjør en kjempekamp. Så litt stolte bør vi være :)

 
blog comments powered by Disqus