Nybyen All Star - Skoger (veteran)

tirsdag 18. september 2018 skrevet av: Lasse Løfshus

Bom, bom, og atter bom.....


1 -2 (1 - 1)

     

Kampfakta

Dato torsdag 30. mai 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdPent vær
Tilskuere5
MålscorereAndré (Muharrem)
LagoppstillingHansi, Ole, Yngve, Muharrem, Kim, André, Kjell Gunnar, Erik, Nils-Petter, Lasse
Beste spillereYngve *** André ** Hansi *
Kort

18. september 2018

 

Det ble en spennende kamp mot Skoger. De stilte mannsterke mot et mer skadeskutt Nybyenlag som har strekkskader over hele linja nå. 10 mann stilte opp og gjorde en heroisk innsats men det ville seg ikke denne varme kvelden i september. Vi startet friskt og vartet opp med flere gode angrep hvor vi burde ha scoret. Kjell Gunnar og André hadde sine mulighet, André bommet i tillegg på et straffespark.

Men så vinner Muharrem en duell hvor han fosser fremover på banen, legger ballen perfekt til André som går på et fint løp og får styrt ballen i mål, 1-0 til Nybyen.

Skoger har også sine sjanser, blant annet et skudd som går i tverrliggeren. Etterhvert kommer de frem på siden og får lagt ballen inn til en umarkert spiller på bakre stang, dermed 1-1. Her var det tellefeil i forsvaret dessverre.

1-1 til pause.

I 2.omgang bølger kampen frem og tilbake, vi har fått både Kjell Gunnar og Nils-Petter ute pga strekker så det er ikke mange å bytte med lenger. Skoger presser oss bakover og tilslutt får de uttelling med et skudd fra distanse som Hansi ikke klarer å stoppe. Hansi gjør en god kamp og har flere gode klareringer i mål. Vi har også våre muligheter og på slutten burde vi virkelig ha scoret både en og to ganger men deres keeper er i det umulige hjørnet og tar alt Banens beste spiller helt klart.

Skoger vinner dermed 1-2, litt surt med tanke på alle sjansene vi brenner. Men sånn er fotballen, vi kan ikke vinne hver gang.

Holo'n stiller trofast opp, synd vi ikke kunne gi han en seier :)

 
blog comments powered by Disqus