LagoppstillingLasse K., Tore, Ole, Arne, Lasse L, Nils-P, Bent Roar, Kim, Ronny, Hansi, Gunnar, Terje, Geir Olav
Beste spillereLasse K.
Kort

11. juni 2018 kl.20.30

Som overskriften sier, de gamle var både eldst og best. Haukås xx har et voksent lag men de spiller bedre og løper mer enn et noe vaklende og ikke så samspilt Nybyenlag om dagen...:/

Bildet viser forøvrig 3 karer som har vært ute en vinternatt før...Bent Roar, Lasse K og Tore har også noen år på baken, moro at gutta fikk spille sammen igjen - og de holder fortsatt koken.

Pga mange skader supplerte vi med nevnte Bent Roar samt Geir Olav Stokke. Vi startet litt forsiktig og lot Haukås spille litt ball før vi satt inn støtet og scoret raskt etter en fin stikker fra Nils-Petter til Ronny. Han prikket den elegant til side for keeper, fint spill og frekk scoring. Dessverre så mister vi litt overtaket vi hadde i begynnelsen av 1.omgang og Haukås utligner til 1-1 som også blir pauseresultatet. Vi skulle ha fokus på å spille "bæll" (ref. Arne Skogen dialekt), ha det gøy og kommunisere godt. Dette tror jeg vi glemte fullstendig i 2.omgang - vi økte forøvrig ledelsen til 2-1 etter scoring av Kim tidlig i 2.omgang, med godt forarbeid av Gunnar. Etter scoringen begynte vi å slite og ga Haukås mer rom utover i kampen. Det resulterte 2-2, 2-3 (corner), 2-4 og 2-5. Vi øyner et lite håp når Kim scorer sitt 2 mål etter en fin pasning fra Nils-Petter. 3-5. Vi avslutter som vanlig bra men våkner opp for sent. Bent Roar har en suser i tverrligger, vi har flere avslutninger på mål men ballen vil ikke inn. Haukås scorer til slutt på en kontring og kamper slutter 3-6.

Lasse K. hadde kanskje et par uheldige situasjoner men du verden for en stjernekeeper. En av Haukås-gutta mente han burde spilt i en annen divisjon - det ble mange feberredninger denne kvelden og Nybyens beste spiller. Ronny spiller også en god kamp, Nils-Petter trives i sentral posisjon på midten, Gunnar jobber bra på topp, Kim scorer to fine mål. Terje Gran får omsider vært med på en omgang - Arne og Ole står på i forsvar sammen med Tore og Lasse. Veldig hyggelig at Geir og Bent Roar stiller opp for Nybyen.