Nybyen All Star Team - Lier (veteran) Kamp 3

tirsdag 11. september 2018 skrevet av: Lasse Løfshus

Vi utspilte Lier, Kjell Gunnar har kommet i gang! (bilde av T.Løfshus)


7 - 2 ( 5 - 2)

     

Kampfakta

Dato tirsdag 6. juni 2023
Sted Fjell kunstgress
VærforholdOppholdsvær
Tilskuere3
MålscorereAndré x 3 Kjell Gunnar x 2 Ole Tommy
LagoppstillingHansi, Ole, Tore, Yngve, Gunnar, Erik, Kim, André, Kjell Gunnar, Lasse, Muharrem, Tommy
Beste spillereKjell Gunnar *** André ** Hansi *
Kort

Tirsdag 11.september 2018

 

Øs pøs regnvær hele dagen, jubilant Løfshus (50 år) var skeptisk til om dette ville bli en hyggelig aften. Men været snudde utover ettermiddagen og vi fikk oppholdsvær så alt ble bare velstand. Vi kjørte en ny vri denne gangen hvor vi la Kjell Gunnar på topp som target man og storscorer André på midtbanen. Dette viste seg å bli en knallsuksess, André tok en hattrick i løpet av halvspilt førsteomgang, snakk om uttelling. Et av målene kom etter godt samspill med Kjell Gunnar som ga Liergutta juling denne kvelden sammen med resten av et heltent Nybyenlag i høstform.

Vi fikk så en litt mindre bra periode hvor Lier reduserte både en og to ganger men vi klarte denne gangen mot normalt å snu den negative trenden. Kjell Gunnar sto for de to neste nettkjenningene, den ene en skikkelig suser som keeper ikke klarte å avverge. Den andre var litt mer heldig etter et skudd fra Andre som igjen treffer Kjell Gunnar og i mål.

Hansi redder mesterlig et tungt skudd fra dansken hos Lier og spiller med en stoisk ro i mål.

5-2 til pause, helt fortjent.

2.omgang spiller vi litt mer ukonsentrert men har samtidig en rimelig bra kontroll på kampen. Det bølger frem og tilbake, og tilslutt så er det Ole som får sjansen til å øke ledelsen etter et flott angrep hvor Kjell Gunnar gir en fin pasning til Ole som sikkert legger ballen i mål. Vakkert.

Så har vi en straffesituasjon som undertegnende ikke får med seg da han viser bilder av hytta si til svigerinna som har kommet for anledningen. Plutselig blir jeg dyttet ut på banen for å ta straffe som om det er en bursdagsgave lissom...André blir nok en gang snytt for et straffespark, han har ikke glemt når Roger Sjøgren "stjal" et straffespark for noen år tilbake....det hører med til historien at Roger scorte på straffen, det gjorde derimot ikke undertegnede som dro til med strak vrist, ballen gikk i tverrligger, ned i hodet på keeper og over mål....snakk om uflaks...men vi fikk en corner da ;-)

Siste scoring for kvelden står heldigvis et annet familiemedlem for, unge Tommy Løfshus ville vise sin et år eldre bror hvordan dette skal gjøres og scorer et nydelig mål på langskudd/innlegg. Ballen går i fin bue over keeper og i mål, ingen så den komme :)

Seier 7-2 - overhørte fra Liergutta at de sa de ble rundspilt av oss :) Helt enig, så takk for gaven gutter :)

 

Jeg synes Kjell Gunnar gjør en knallmatch i dag, sterk i duellspillet, godt rykk og gode pasninger, dagens Nybyen-gutt sammen med André som gjør livet surt for motstanderne for tiden.

 
blog comments powered by Disqus