MålscorereKnut-Sverre (Kim) Kim (Henning) Andre (Terje) Ronny (Andre) Kim (Hansi)
LagoppstillingHansi, Tore, Ole, Gunnar, Lasse L, Kim, Erik, Ronny, Terje, Knut-Sverre, Andre, Nils-Petter, Henning
Beste spillereHenning Kim
Kort

Tirsdag 14.aug 2018

Det var ventet stor spenning til hvordan Nybyen gutta hadde vedlikeholdt formen i sommer. Publikum møtte opp i hopetall til Skoger stadion denne fine sensommerkvelden, banen som var vanlig steinhard og ikke minst like humpete og dårlig som alltid - noe som ikke gagner finslepne Nybyenspillere. Blant publikum kunne vi faktisk spore gamle kjenninger som Per Erik Holo, Per-Otto Fjeld og Kjell-Gunnar Johansen, alle gamle storscorere fra en svunnen tid...formannen Sjøgren jr. tok også turen for å bivåne en målrik match. Og Nybyen sviktet ikke sitt publikum...

Knut-Sverre setter 0-1 til bortelaget etter litt klabb og babb, Kim får notert en assist etter godt arbeid i forkant, god start. Vi sørger for rask balanse når vi inviterer Skoger med i matchen igjen, å lede en kamp er vi ikke så gira på. Det utlignes til 1-1 og alt er som det skal være. Hansi har forøvrig tatt på seg keeperhanskene da Lasse Kvam måtte kaste inn hanskene dagen før dessverre. Hansi står en god match, har en stoisk ro som behøves og har flere gode inngripener under kampen.

Kim får æren av å gå opp til 1-2 etter en nydelig lissepasning fra hovmester Bakken, en fin avslutning fra Kim.

Og da er det rett og rimelig at vi får Skoger med igjen, litt uheldig i en avklaring og vips, 2-2 gitt...

Storscorer Andre som nylig er hjemvendt etter et opphold i Spania (ferie altså...) sørger for at det står 2-3 til pause, får en krempasning fra YNWA Terje Gran.

Pause 2-3

Vi blir som vanlig enige om å kjøre på i 2.omgang - det gjør Skoger også som vil være med på dansen - 3-3 etter en corner.

Det blir en skikkelig hawaii kamp utover i 2.omgang hvor det er sjanser fra begge lag. Men vi har en solid stall og spiller bedre og bedre og vil vinne.

Andre fosser frem og legger uegoistisk ballen over til en bedre plassert Ronny som bredsider ballen perfekt i mål - flott spill på topp. 3-4.

Keeper Hansi får jaggu en assist da han får kastet ballen raskt til Kim som upresset forserer mot mål og får sparket ballen som går i mål litt overraskende på keeper så det ut til. 3-5

Vi har rimelig bra kontroll selv om Skoger skal ha for innsats og mange gode skudd som heldigvis stort sett gikk over eller til side for mål. Morsom kamp for alle fremmøtte.

Erik klinker ballen i trynet på en Skoger spiller etter innkast, det var nære et rødt kort men dommeren lot det være, Ellingsen gjorde ikke det med vilje - en artig episode.

Henning går av kampen skadefri, spilte fornuftig, byttet regelmessig med Nils-Petter. Men Henning gjør en kjempejobb, vinner baller, spiller trygt med gode valg og gjør en veldig god match igjen.

Knut-Sverre blir dessverre skadet i leggen, håper det ikke er langvarig skade.