Målscorere33 min - Anders N (str) 45 min - Anders N (str) 60 min - Ruben A (?) 80 min - Ehsan (Ruben A)
LagoppstillingRuben A, Ruben T, Lars Petter, Trygve, Niklas, Nidhun, Thusy, Håvard, Anders N, Anders F, Tony, Bakken, Alex, Ehsan,
Beste spillere3p - Anders N 2p - Burim 1p - Trygve
Kort

Highlights fra 1. omgang

Strømsgodset startet kampen med 10 mann, men fikk forsterkninger etter ett par minutter bare, det tok 15 min før den første scoringen kom. Det var SIF som tok ledelsen først, etter ett skudd fra 17 meter ca. 0-1 til SIF. Etter dette målet dabbet det litt av, men etter 30 min så kom SIF på ett nytt angrep på høyre siden. SIF spiller skyter så den går i bue over keeper og treffer stanga, deretter i leggen til keeperen vår. 0-2 til SIF. Bare 2 minutter senere så kommer Anders N inn i 16 meteren og han blir dyttet overende og dommeren peker på straffe merket, den tar Anders N å setter fint i høyre hjørne. 1-2 og redusering til Nybyen. Rett før pause så skjer det litt, en SIF spiller løper fra to av våre midtstoppere, og setter den til side for keeper. 1-3 til SIF. Rett før dommeren blåser til pause så kommer vi på ett angrep, det er til slutt Ruben A som får ballen, men han blir tatt og nok en straffe. Anders N tar denne også å setter en i samme hjørne 2-3 til SIF

Highlights fra 2. omgang

15 min ut i andre omgang så får Ruben A ballen å setter den i mål og stillingen er 3-3, når det gjenstår 10 min igjen av kampen. Så kommer vi på et fint angrep det er Ruben A som spiller gjennom Ehsan og han kriger den i mål og vi tar ledelsen for første gang i kampen. 4-3 til Nybyen. Når det gjenstår 5 min igjen så kaster Nybyen keeper den ut og en SIF spiller får tak i den, han kliner til å den går i fin bue over keeperen vår. Stillingen er 4-4 og mer skjer ikke!

Konklusjon

Hva skal man si ? årets siste kamp, ikke mye å spille for hadde muligheten til å klatre 2 plasser, men slik endte det ikke. Vi havnet til slutt på en 7 plass. Etter en meget svak høst sesong. Nå er det bare å lade batteriene og finne frem blanke ark også trene seg opp til neste sesong! Er ikke mer å si om denne kampen.