Cageball turnering

lørdag 15. desember 2012 Skrevet av: Christopher Sjøgren

I dag var det turnering i cageball, vi i Nybyen ville stille ett lag til dette. Men til slutt ble det blandingslag. Siden ikke alle kunne.

15. Desember skulle det spilles en cageballturnering på Sundland, Nybyen ville stille lag. En etter en trakk folk seg fra turneringen, så man måtte hente noen spillere utenifra. De som stilte i cupen fra Nybyen var Rune, Kim og Lars Petter, Øystein gjorde en etterlengtet debut i Nybyen-drakt, mens Rune fikk med seg sin bror Jørn og kameraten Arnstein.

Nybyen havnet i gruppe med Stordammen FK, Svigermors Drøm og MK Warp. Første kampen var mot MK Warp, som fort viste seg å være unge, kjappe og samspilte Godset-gutter. MK Warp blei dessverre for sterke for Nybyen, som gikk på et surt 8-2 tap i første kampen. Rune scorte begge målene til Nybyen.

I andre kampen møtte Nybyen Svigermors Drøm, et lag som hadde Nybyen Veteranspiller Lasse på benken. Dette blei en mye jevnere kamp, hvor vi fikk inn et par fancy mål, bla. et rett fra avspark fra Rune og et, også fra Rune, i siste sekund etter noe som kunne ligne på en sklitakling, noe som er forbudt i Cageball. Resultatet gikk heldigvis i Nybyens favør, 5-4. De øvrige målene blei scoret av Arnstein, Jørn og Øystein.

Den tredje kampen var mot Stordammen FK, som hadde Nybyenspiller Sanders som kaptein. Ikke at det hjalp dem mye da Nybyen gikk seirende ut av denne kampen med hele 8-4. Her fikk endelig Rune dagens første hat-trick, mens Jørn putta 2, de øvrige målene blei scoret av Arnstein, Øystein og Kim.

Med dette fikk Nybyen 6 poeng og blei nummer 2 i gruppa. Det vil si at det bli kvartfinaleplass for Nybyen. Der skulle de møte nok en Nybyenspiller, denne gangen var det Tony sitt HTS FC som skulle slås. Også her blei det jevnt, men Nybyen gikk nok en gang seirende ut etter dagen andre hat-trick av Rune. Øystein og Arnstein fikk også hvert sitt mål.

Semifinale-plassen var velfortjent for et hardt kjempende Nybyen. I semien møtte laget TikiTaka, noe som var et greit navn på laget. TikiTaka sa etter kampen at de så Nybyen var et rutinert lag som lå disiplinert og defensivt, så de gikk ut i høyt tempo for å sentre og å løpe Nybyen i senk. Dette klarte de til en viss grad, da TikiTaka vant 7-2, men Nybyen kunne likevel gå ut av turnering med hodet hevet høyt. Nybyens mål blei scoret av Jørn og Kim, mens Øystein hadde et annullert. TikiTaka gikk også hen og vant finalen på Golden Goal etter at det blei uavgjort til full tid.

Rune blei med dette toppscorer med 10 mål, Jørn fikk 4, mens Øystein og Arnstein scoret 3 og Kim 2. Lars Petter måtte dessverre gå målløs gjennom hele turneringen, men han endte opp med flere fine assist og mye godt spill. Vi skal si oss fornøyd med å ha kommet til semifinalen, da man ser på andre lag sine spillere som har spilt både i Tippeliga og Adeccoligaen.


Referatet og bilder fra Lars Erik Bakken

2012-12-15 12.30.35

2012-12-15 11.42.51

2012-12-15 12.44.18

2012-12-15 12.48.28

 
blog comments powered by Disqus