Lier - Nybyen (veteran)

tirsdag 30. august 2011 skrevet av: Arve Rönnskär

De skulle bli nok en jevn match mot heltente pirater fra Lier. Etter en halvtimes utsatt kampstart ble det en mørk opplevelse på Tranby denne kvelden. Gleden var allikevel stor over å ha innhentet deres ledelse 2 ganger. Uavgjort var kanskje OK på en dårlig dag?

MålscorereYngve (1) Ronny (1) Selvmål
LagoppstillingMorten, Lasse, Tore, Ronny, Knut Sverre, Gunnar, Jan Erik, Erik, Yngve, Arve

Innledning

Hadde denne gang en 10 manns tropp, som nok var påkrevd på denne store og spesielt brede matta.

Highlights fra 1. omgang

Kommer godt igang med spill og sjanser, men slipper til Lier spillerne litt lett ved et par anledninger. De scorer allerede etter 3 minutter. Så etter 14 minutter klarer Lasse å bryte hjemmlaget høyt opp på banen. Overlater ballen til Yngve som på et kunstnerisk vis bringer ballen i mål. Resten av omgangen har begge lag sine gode sjanser men det hele ebber ut i ingenting.

Highlights fra 2. omgang

De første 15 minuttene av omgangen blir dessverre ingen minneverdig forestilling for vårt vedkommende. Vi slipper enkelt til Lier som er både heldige og dyktig og vips så liggerr vi under med 3-1. Vi gir aldri opp og kjemper oss inn i kampen igjen. Flere av gutta er slitne etter mye løping på en sugende matte. Allikevel klarer vi å klore oss fast på motstanderens halvdel. Er farlig frempå spesielt på cornere.  Det går 17 minutter før vi klarer å redusere ved Ronnys velplasserte nikk etter corner fra Knut Sverre. Få minutter senere slår Arve en skrudd corner inn foran mål som nikkes av motstanderen i mål. Endelig ajour. Håpet om seier er absolutt tilstede, men vi klarer nå ikke å få skikkelig kontroll på avslutningene i Tranbymørket. Hadde vi orket litt mer, så stror jeg vi hadde satt minst en av våre gedigne sjanser i sluttminuttene. Gjorde ikke saken bedre at flere av gutta trodde vi ledet 3-2 på slutten......

Konklusjon

En dårlig dag på banen på en sleip og ujevn matte, bidro nok til dårligere resultat enn vanlig. Må fremheve innleide keeper Morten (som har flere klasseredninger) og Yngve (som jobber jevnt og trutt og er en uvurdelig playmaker på midten).

Assist: Lasse (1), Knut Sverre (1) og Arve (1)

Mål:  Ronny (1), Yngve (1) og selvmål (1)