Haukås-Nybyen (veteran)

tirsdag 18. september 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Kloke disponeringer av et påfallende slitent Nybyenmannskap ble redningen da Haukås ble slått på bortebane. Tidvis trøkk fra vertene resulterte i ingenting, mens målkåte og halvskadde menn med både måne og pondus viste seg fram på dette gylne kunstdekket.


Resultat: 2-5 (0-2)

     

Kampfakta

Dato lørdag 19. oktober 2019
Sted Marienlyst kunstgress
VærforholdOpphold, kaldt
Tilskuere4
Målscorere15 min - Gunnar (Yngve); 23 min - Yngve (Ronny); 32 min - Ronny; 46 min - Ronny (Jan Erik); 54 min - Jan Erik (Ronny);
LagoppstillingMorten, Tore, Bent Roar, Gunnar, Odd Arve, Jan, Arve, Ronny, Yngve, Jan Erik
Beste spillere
KortIngen

Dette er ikke skrevet for å fornærme noen av våre trofaste slitere, men derimot gi et bilde på kampen (hvis det noengang var kamp) og dens innhold. Det var nemlig ikke flust med bevegelse å spore, selv om enkelte måtte hevde de jobbet gjennom 60 minutter. Det at sluttresultatet viste 3 mål i overvekt skyldes helt klart manglende scoringsevne hos motstanderen enn godt spill fra oss. Ikke mye skryt å hente i dette referatet her, men vi kontrollerer i hvertfall matchen greit. Husk at vi møter et lag med en gjennomsnittlig alder på over 50!

Allikevel nevner vi at Morten sto bra, og at Ronny er vass på sjansene og setter minst 1 av 3 i mål. Også godt å ha en sterk og stor spiller som kan holde ballen i laget som Jan Erik er.

Hever vi oss et par hakk opp så kan vi også slå Glassverket i siste kamp....

 

 

 
blog comments powered by Disqus