God Jul

fredag 23. desember 2016 Skrevet av: Lasse Løfshus

Å jul med din glede...

Så ble det jul igjen og vi ønsker alle våre medlemmer og trofaste fans en riktig god jul! Kos dere masse med god mat og drikke, slik lader vi opp før neste sesong! Ja, dere leste riktig, det blir en sesong til for den eldre garde - etter en historisk god sesong fristet det alle sammen å gyve løs på et år til :)

For de av dere som lurte på hvordan årsavslutningen gikk så kan vi avsløre at den foregikk i sømmelige former uten de store skandalene - ingen tvil om at alderen har innhentet oss, vi var vel alle hjemme til kveldsnytt +/- :)

Avslutningen tok vi på sportsrestauranten O'learys 21.oktober. Vi ble 14 mann denne kvelden, da hadde vi også invitert med oss Karlsen samt vår gamle formann Arve R.

Prisdryss, mat og drikke på en noe overbefolket restaurant denne kvelden - men alle ble mette og fornøyde får vi tro.

Årets toppscorer:   RONNY SKAR   16 MÅL / 3 ASSISTS / 9 KAMPER

Årets servitør:       KNUT-SVERRE LIDSHEIM           6 ASSISTS / 8 KAMPER

Årets prestasjon:   ANDRE OLDEBRÅTEN    3 HATTRICK/ 15 MÅL/ 4 ASSISTS / 6 KAMPER

Årets hjemmedommer: JAN-ANDRE KARLSEN "hedres herved for imponerende utholdenhet år etter år med nitrist fotball og klaging på dommeren i all slags vær – men alltid like blid."

Med fare for å bli tatt for smøring ble herr Karlsen tildelt en flaske med musserende Proseco, str. 0,20 ml og diplom.

Nybyengutt-pris 2016:  ARVE RØNNSKAER "hedres herved for lang og tro tjeneste for Nybyen Ballklubb både som formann og primus motor for oldboys/veteranlag."Vi håper og tror at denne prisen vil friste til come-back for evigunge Arve.

 

Vi gratulerer så masse til alle sammen og håper på like stor suksess på banen neste år! God Jul og et riktig Godt Nytt År!

 

 
blog comments powered by Disqus