Nybyen - Tofte Fremad (veteran)

tirsdag 6. juni 2017 skrevet av: Lasse Løfshus

Drama på Fjell...


0 - 12 (0 - 3)

     

Kampfakta

Dato søndag 3. desember 2023
Sted Fjell kunstgress
VærforholdRegn
Tilskuere1
MålscorereIngen
LagoppstillingMorten, Gunnar, Tore, Jan Erik, Nils Petter, Hansi, Muharrem, Yngve, Lasse
Beste spillereMorten
KortGult kort til Tofte Fremad spiller som bommer på åpent mål...

Tirsdag kveld var det stor aktivitet i skolegården på Fjell. Flere politipatruljer, to ambulanser og Luftambulansen var samlet der. I tillegg var det mange skuelystne som lurte på hva som skjedde.

Drammens Tidende har ikke lyktes med å få tak i politiet, men ved 21-tiden twitret de at noen gutter hadde tatt seg inn på skolen. Guttene skal imidlertid ha løpt fra stedet før politiet kom dit.

Ifølge Drammens Tidendes fotograf er Luftambulansen og ambulansene på et rent medisinsk oppdrag som ikke har noe med hendelsen tidligere på kvelden å gjøre. Det skal dreie seg om to separate oppdrag. Politiet er kun igjen for å bistå ambulansen.

 

I en liten notis står det også at mens utrykningen pågikk spilte Nybyens noe reduserte veteranstall denne junikvelden kamp mot Tofte Fremad. Gjestene fra Hurumlandet lot seg ikke forstyrre nevneverdig av blålys og helikopter som pågikk ved siden av banen og kunne reise fornøyd hjem med en velfortjent seier. Takket være en glimrende målvakt hos Nybyen stoppet resultatet på "bare" 0-12. Ryktene skal ha det til at Nybyen også hadde sine sjanser men dette er foreløpig ikke bekreftet. Nybyen's ledelse sier i en kommentar til DT at nå er det samling i bunn, hver sten skal løftes og alle må gå i seg selv - dette kan vi ikke være bekjent av - det vil være en revansjelysten gjeng som reiser til Nordre Sande neste mandag.

 
blog comments powered by Disqus